Due médiaügynökség

A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója az NMHH

 A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), számos programot hoz az idei évben is az eseményre.
A H95 Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központban mindenki átélheti, milyen lehet profi sportkommentátornak, híradósnak vagy tévés meteorológusnak lenni. Ezt a fesztivál helyszínén is bárki kipróbálhatja az NMHH munkatársai és a greenbox-technika segítségével.
2013 a digitális átállás éve. Az NMHH és a DUE közös videópályázatot indított Forgass és ossz! címmel, melynek győztes kisfilmjét a sajtófesztivál nagyszínpadán is levetítik. Az NMHH még mindig várja a pályázók egyperces videóit, amiből kiderül, hogy miért jó és egyáltalán mi az a digitális átállás. A helyszínen játékos set-top-box összeszerelés és totó is várja a diákokat.
Aki a fesztivál helyszínén ellátogat az NMHH Médiatanácsának mozitermébe, találkozhat az Orcar-díjas Rófusz Ferenccel és részt vehet legújabb animációs filmjének tesztvetítésén. A nap során neves filmes alkotókkal is találkozhatnak a fiatal újságírók.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu