Due médiaügynökség

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója

A rendezvény megnyitóján a Sajtófesztivál résztvevőit köszönti programunk főtámogatójának képviseletében Aranyosné dr. Börcs Janka, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság főigazgatója.

A délelőtti díjátadó gálaműsor során az NMHH a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat diák-videóújságíró kategóriájának legjobbjait megajándékozza egy-egy iPad-del. Díjakban a későbbiekben sem lesz hiány, hiszen a Sajtófesztiválon tartja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a DUE Médiahálózattal közös Forgass és ossz! videópályázatának eredményhirdetését is. A Forgass és ossz! pályázat fődíja egy iPhone 5.

A moziteremben a Magyar Média Mecenatúra program támogatásával elkészült kisfilmeket vetít az NMHH. A vetítések után a filmek készítőivel beszélgethetnek a résztvevők, többek között Rófusz Ferenc Oscar-díjas rendezővel, Csukás István íróval, Mátyássy Áron rendezővel, és a Termeszetfilm.hu stábjával.

A Sajtófesztivál főtámogatójának másik helyszínén, az NMHH-sarokban további két programmal várják a fiatalokat. A Bűvosvölgyet is bemutatja a valódi greenbox, amelyet nem csak megnézni lehet, hanem kipróbálni is, vajon milyen időjósnak vagy híradósnak lenni.

Az NMHH-sarok digitális átállás részlegében egy 13+1-es totó kitöltésével ajándékot lehet nyerni és a diákok összemérhetik azt is, ki tud gyorsabban összekötni egy set-top-boxot egy tévével.

 

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu