Due médiaügynökség

Juhász Bálint 2014. Ifjúsági Sajtódíjasa

 

A 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon a DUE alelnökei által alapított Ifjúsági Sajtódíj is gazdára talált. A cím idei tulajdonosa: Juhász Bálint.

Dr. Balázs Géza és Szayly József, a DUE alelnökei 1997-ben alapították az Ifjúsági Sajtódíjat, melynek ünnepélyes átadására évről évre az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon kerül sor. A pénzjutalommal járó elismerést csak egy fiatal tehetség kaphatja meg. Idén az alapítók úgy ítélték, hogy a beérkezett ajánlások és pályázatok alapján Juhász Bálintot jutalmazzák. A díjat az alapítók és Kecskés István, a DUE elnöke adta át.

"Bálint 13 évesen döntötte el, hogy rádiót indít. Számos cikket, interjút, riportot készített az elmúlt években. Ajkaiként percről percre követte a vörösiszap-katasztrófa híreit, eseményeit: vészrádiót indított, hírszolgálatot alapított. Munkája sokak számára példaértékű.
Az általa alapított, jelenleg Budapesten működő Best Rádió egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Több vidéki rádió munkáját is segítette zenei és hírszerkesztőként, valamint onair és offair arculattervezéssel és gyártással is foglalkozott. Élete egyik feladatának tekinti, hogy a jól működő angolszász trendeket itthon is alkalmazzuk.
Bálint eddigi széles körű és kiemelkedő tevékenységéért érdemelte ki 2014 Ifjúsági Sajtódíját" - hangzott el a díjátadón.
 

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu