Due médiaügynökség

Magyarország legjobb médatábora a Balatonnál

Magyarország legjobb médiatábora a Balatonnál 2014. július 11. és 20. között. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

A DUE médiatábora 34 éve Európa legnagyobb ilyen jellegű képzése. A balatonfenyvesi tábor elején te választasz magadnak csoportot és vezetőt. Lesz újságíró, rádiós, tévés és fotós szerkesztőség. Mindegyiket fiatal szakemberek vezetik. Az ő segítségükkel július 11-től tíz napon és éjszakán át igazi újságíró lehetsz. Önállóbban, lazábban, szabadabban és élménydúsabban, mint bármikor eddigi vagy majdani életedben.

Mint a nagyok, csak kicsiben

Profi körülményeket teremtünk neked. Lesz internetes lapszerkesztőség, valamint rádió- és tévéstúdió. A nap 24 órájában harminc médiaszakember áll a rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed van. A táborvezetőségben újságírók, rádiósok, tévések, technikusok, fotósok, grafikusok és reklámszakemberek dolgoznak.

A munka előtt és után, sőt néha közben is lesznek gyakorlati foglalkozások, műsorértékelések, előadások, vetélkedők, filmvetítések, koncertek, bulik, kirándulások, terepgyakorlatok, strandolások, focimeccsek.

A DUE-táborban tíz nap alatt többet tanulsz, mint fél év alatt egy egyetemi kommunikáció szakon, és közben annyi barátot, élményt szerzel, amennyi egy életre is elég.

Herczeg Zsolt ma nem lenne az InfoRádió riportere, ha annak idején nem jött volna el a DUE-táborba. Kruzslicz Dávid 14 évesen táborozott először a DUE-val – most az RTL Klub Híradóját szerkeszti. Említhetjük még Varga G. Gábort és Szalay Tamás Lajost, akik a Népszabadságnál dolgoznak, vagy H. Tóth Hajnalkát a TV2-ből, Kecskés Istvánt a Right Communicationtől, Kis Anettet az Ifjúsági Magazinból, Kiss Gábort a Magyar Rádióból. Mindannyian a DUE-táborban kezdték a karrierjüket!

Lépj egy nagyot a jövőd felé

Helyszín: Balatonfenyves, Ifjúsági Tábor

Időpont: 2014. július 11–20.

Árak és kedvezmények

A tábor teljes ára: 89 000 Ft

DUE-tag kedvezmény, ha 2014. május 1. előtt lettél tagja az egyesületnek: 20 000 Ft

Korábbi táborozók kedvezménye: 4100 Ft

Befizetendő előleg: 15 000 Ft

Bankszámlaszám átutaláshoz: 11714006-20235338

A táborban csak DUE-tagok vehetnek részt. Itt tudsz belépni az egyesületbe.
A tábori jelentkezési lap innen tölthető le. Töltsd ki most és küldd el a due@due.hu címre. Egy fotót is mellékelj hozzá magadról!

Korábbi anyagok, referenciák és képek a táborról itt: http://www.due.hu/esemeny/136/33-mediatabor

Az árban az utazáson és a költőpénzen kívül minden benne van: szállás a Balaton partján, napi háromszori étkezés; a lapszerkesztőségek, a stúdiók és a professzionális felszerelés használata, harminc táborvezetőségi tag 24 órás figyelme, egyéni tanácsadások és konzultációk; csoportfoglalkozások, előadások, műsorértékelések, kirándulások, bulik, strandolások – szóval minden. Az elkészült produkcióidat hazaviheted!

Nézz utánunk!

Ha kérdésed van, felteheted a due@due.hu címen vagy a 06 1 222 8213-as telefonszámon. Szüleid, tanáraid kérdéseire is válaszolunk! Kérjük, mutasd meg nekik ezt a cikket.

A legjobbak között akarsz lenni? Kipróbálod magad? Be akarsz kerülni a médiába? Akkor várunk a DUE 34. Médiatáborában. Jelentkezz most!

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu