Due médiaügynökség

Megjelent 2014 első DUE Tallózója

Ki nem hagynánk a Valentin-napot a DUE Tallózóval sem: vitatkozunk róla, és még az ideális párkapcsolatot is górcső alá vesszük. Tél lévén egy francia síparadicsomot is ajánlunk, a téli olimpiára pedig Heidum Bernadett gyorskorcsolyázóval készülünk.
A január-februári DUE Tallózó sok-sok hasznos olvasnivalóval vár: megtudhatod, miért jó nekünk, hogy a cégek versenyeznek egymással a kegyeinkért, új drogprevenciós sorozatunkban pedig összefoglaljuk, hogy a legális szerek, mint a koffein, cigaretta és alkohol miért károsak mégis. Foglalkozunk az internetes zaklatással, kritizáljuk napjaink egyik sikerfilmjét, a Wall Street farkasát, ajánlunk könyveket, koncertet és újévi fogadalom-ötleteket is. Ráadásként szuper angol nyelvi gyakorlást is találsz a lapban!

Olvasd el a január-februári DUE Tallózó interaktív, lapozható, online kiadását! A DigiTallózóban a nyomtatotthoz képest további tartalmakat is találsz, egy kattintással elérheted belőle a kapcsolódó oldalakat. A DUE Tallózót már megtalálod a Digitalstandon és a Táblamagazinon is!

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu