Due médiaügynökség

Működj!

Vérbeli műszaki középiskolás vagy? Akkor ezt imádni fogod! Ha működő dolgot hozol létre, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület elindíthat a siker felé!

Középiskolás vagy, egy elemmel meg két dróttal simán le tudod foglalni magad, esetleg a számítógépedet másra sem használod, csak kódok és programok próbálgatására? Akkor most van egy nagyon jó hírünk!

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület olyan középiskolásokat keres, akiknek van működő ötletük, és azokat prezentálni is tudják a szakma elismert képviselőinek. Mit jelent ez? Ha építettél / programoztál / fejlesztettél valamit (vagy tervezed), akkor olyan embereknek mutathatod meg, akik az ország legnagyobb elektronikai, elektrotechnikai és programozói vállalatait képviselik – és lehet, hogy a Te ötleted lesz náluk a nyerő, ezzel pedig elindíthatod a karrieredet!

Három területről keresik a jelentkezőket:

Elektrotechnika
Elektronika
Informatika


Első körben regisztrálni kell a www.mee.hu/mukodj oldalra, erre április harmincadikáig van lehetőség. Utána június közepéig be kell mutatni az ötletet, október közepére pedig egy rövid videón már azt kell bemutatni, hogy az alkotásod valóban működik. December elsején pedig eljön az igazság pillanata, egy kiállításon mutathatod meg a szakma legnagyobb ágyúinak, hogy mit is tudsz. Ja, és nyugodtan vonj be egy tanárt a felkészülésbe, ha a tiéd a leginnovatívabb kütyü, a tanárodat is díjazni fogják!

Hogy mit nyerhetsz azzal, ha benevezel?

• Minden résztvevő, akinek MŰKÖDIK az alkotása, felkerülhet a Magyar Elektrotechnikai Egyesület ajánlási felületére, amely segít megtalálni álmai munkáját.

• Egy szakmai nap keretében bemutathatod alkotásodat és magadat az érdeklődő cégek képviselőinek.

• A cégek által felajánlott értékes tárgyi eszközöket és egyéb jutalmakat kaphatsz.

• Megjelenési lehetőséget biztosítanak az ELEKTROTECHNIKA szaklapban.

• Az érvényes pályázatok alkotóinak 1 éves MEE tagságot ajánlanak fel.

• Egyéb szakmai kiállításokon és konferenciákon mutatkozhatsz be.

• A felkészítő tanároknak 1 éves tagságot biztosítanak a MEE tanári körbe.

• Egy független szakmai zsűri döntése alapján 3 felkészítő tanárnak 100 000 Ft értékű díjat adnak át és további 3 tanár a MEE különdíjában részesül. A felkészítő tanárokat a támogató cégek is különdíjakban részesíthetik.

• A legaktívabb iskolát is jutalmazzák!

További részletek:
http://www.mee.hu/fiatalok/cikk/mukodj2016

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu