Due médiaügynökség

Sajtófesztivál belépő 3 az 1-ben

1 belépővel 3 különböző programkavalkádban vehetsz részt május 27-én: találkozhatsz a média nagyágyúival, bepillanthatsz a média kulisszái mögé, exkluzív Várlátogatáson vehetsz részt, és akár az első sorból tombolhatsz végig két koncertet is. Mindez májusban is kedvezményes áron!
Ha elővételben megváltod belépődet a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, akkor a kedvezményes jegyeddel mindhárom lehetőséghez hozzájutsz mindössze 2000 forintért! Jegyet online, pár kattintással a www.tixa.hu/due23 weboldalon válthatsz.

A Sajtófesztivál május 27-én, pénteken egész nap zajlik a megújult Várkert Bazárban. A multi terem programkavalkádjában személyesen találkozhatsz a média nagyágyúival. Meghívottaink többek között a "Híradó sztárjai", Erős Antónia és Szellő István, a sportközvetítések királya, Hajdú B. István, a YouTube legtöbb követőt vonzó videóbloggerei: Follow Anna, Zachár Panka, Csecse Attila, Kevin a Zolvasó, valamint találkozhatsz elismert színművészekkel is: Hegyi Barbarával, Járó Zsuzsával, Kerekes Józseffel és Szilágyi Csengével. A Sajtófesztiválra várjuk továbbá Gönczi Gábor és Sebestyén Balázs műsorvezetőket, Németh Lajos meteorológust, Várkonyi Attila (Dj Dominique) zenész-lemezlovast és a Barátok Közt sztárjait. Nem feledkeztünk meg a sportajongókról sem, hiszen találkozhatsz Liu Shaolin Sándor világbajnok rövidpályás gyorskorcsolyázóval, további ismert élsportolókkal és paralimpikonokkal.

Az egész napos programon a média képviselői mellett változatos szakmai és tematikus programok, diákújságíró workshopok, személyes tanácsadások, kvízjátékok és tombola vár. Kipróbálhatod, milyen rádiózni, hogyan készül egy videóműsor, bepillanthatsz az újságírás és a fotózás kulisszái mögé profi szakemberek segítségével. A nagyszínpad programját látványos zenés-táncos produkciókkal, fényzsonglőrökkel és kutyás bemutatóval tesszük még színesebbé.

A csodálatos dunai panorámával büszkélkedő Várkert teraszáról óránként indul exkluzív Várnéző túra profi idegenvezetéssel. Csak a Sajtófesztivál résztvevőinek elérhető programon nemcsak a Várkert Bazárt, de a közelben található, a világörökség részét képező Budai Várnegyed többi nevezetességével is megismerkedhetsz. Idegenvezetőink olyan érdekességekről is beszámolnak, melyekről az útikönyvek nem tesznek említést.

Mi is kedveljük a koncerteket, ezért a sajtófesztiválozókat két sztárfellépővel is megajándékozzuk: egész napos belépőddel napközben részt vehetsz Agárdi Szilvi, A Dal 2016-os sztárjának, valamint kora este a Balkan Fanatik, a Petőfi Rádió egyik legkedveltebb magyar együttesének koncertjén. Kedvenceidnek személyesen is felteheted kérdéseidet, hiszen Agárdi Szilvi és a Balkan Fanatik tagjai is részt vesznek egy-egy közönségtalálkozón.

A fent felsorolt valamennyi programra májusban is kedvező, mindössze 2000 forintos darabáron váltható Sajtófesztivál-belépő. Jegyvásárlás: www.tixa.hu/due23


A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

A 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

A DUE Médiahálózatról többet megtudhatsz, ha felkeresed weboldalunkat: www.due.hu

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat


A műsor- és programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu