Due médiaügynökség

Történelem izgalmasan - 56 kérdés '56-ról

Pár nap és startol a suli. Nekünk van egy újabb jó tippünk, hogy lehet feldobni a tanulást! Érdekel a töri, és egész jól elboldogulsz a nevek, az évszámok és a helyszínek között? Akkor neked találtuk ki a Nagy Diák '56-os Tesztet. Próbára teheted magad és értékes nyeremények is várnak!

Az 56 kérdés ’56-ról - Nagy Diák ’56-os Teszt a DUE Médiahálózat háromfordulós vetélkedősorozata. Bizonyára hallottál róla, hogy az 1956-os forradalomnak idén van a 60. évfordulója. Ennek az alkalomnak egy egész emlékévet szentel Magyarország, te pedig itt egy kvízen tesztelheted, mennyit is tudsz az egyik legfontosabb történelmi eseményünkről.

Az első fordulóban egy online teszt kitöltésével vehetsz részt. A kvíz 56 kérdésből áll és minden kérdésre fél perc áll rendelkezésedre. A második fordulóba az 560 legjobb kitöltő jut tovább, akik már élőben mérhetik össze tudásukat társaikkal. Az élő középdöntőben és a döntőben a kvízkérdések mellett rengeteg szórakoztató és kulturális programmal várunk majd. A döntőben legjobbnak bizonyuló három játékos pedig a felejthetetlen élmények és újonnan szerzett tudás mellett egy-egy tablettel lesz gazdagabb.

Elő a tanulmányokkal és olvasmányokkal, családi történetekkel, tessék letisztogatni őket gyorsan, mert az első, online forduló 2016. augusztus 28-tól elérhető a www.56kerdes.hu weboldalon. 56 napon át, egészen október 23-ig töltheted ki a tesztet - de érdemes felkészülni, mert egy e-mail címmel csak egyszer játszhatsz! A töri mellett még rengeteg érdekes kérdéssel fogsz találkozni, előkerül pl. az irodalom, a kultúra, de még a sport is!

Sok sikert és jó játékot kívánunk nektek!

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu