Due médiaügynökség

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

Lezárult a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulója. Minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés, az online tesztet több, mint 21 ezer 17 és 24 év közötti fiatal töltötte ki. A második fordulót két turnusban szervezi a DUE Médiahálózat és a Diákhitel Központ, a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumban, november 8-án és 14-én.

Itt a versenyzők a Mensa HungarIQa hivatalos felvételi tesztjét töltik ki. Azok a 17 és 24 közötti diákok kapnak meghívást, akik az első fordulóban legalább 125 pontot értek el.

Minden, a második fordulóban részt vevő tesztíró jutalomsorsoláson vesz részt, amelyen 4 darab iPod Shuffle zenelejátszót, 5 darab Diákhitel ajándékcsomagot és egy iPod Nanot sorsolunk ki.

A Mensa HungarIQa hivatalos tesztjén a 130 pontos szintet megütő fiatalok lehetőséget kapnak, hogy tagjai lehessenek Magyarország legmagasabb intelligenciájú embereit tömörítő klubjának, a 135 pont felett teljesítők pedig bejutnak a harmadik fordulóba, melyet november 25-én rendezünk Budapesten a Várkert Bazárban.
 

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu