Due médiaügynökség

Komplex kommunikációs projektek

Nagy Diák Tesztek©

 

 

 A DUE – saját, szabadalmaztatott brandként – több tematikus, diákoknak szóló játékos és edukatív tesztet fejlesztett és fejleszt jelenleg is. Ez a program egyedi, vetélkedő formátumú, innovatív és kreatív formában juttatja el a célcsoporthoz az üzenetet az általuk legkedveltebb és leginkább használt platformokon (okostelefon, közösségi média). A vetélkedőbe önként és örömmel kapcsolódnak be a fiatalok, pozitív élményként élik meg a részvételt, és a legjobbak értékes (főként okos telefon, laptop) nyereményekben is részesülnek. A népszerű programot 2019/20-ban több új tematikára is sikeresen adaptáltuk – ez a brand/formátum kiválóan alkalmas különböző értékek, célok és témák közvetítésre, példaként említve a magyar film népszerűsítését a 12-25 éves korosztályban, a biztonságos közlekedést a fiatalok körében, vagy a bűn-elkerülést, az áldozattá válást a veszélyeztetett korosztályban.

 

Az első ilyen tesztünk a Nagy Diák IQ-teszt volt, mely nem várt sikert hozott, s megerősített minket abban, hogy ezzel a játék-formával a fiatalok jól bevonhatók és motiválhatók egy ismeretterjesztő-oktató játékba. Az IQ-tesztet a Nagy Diák ’56-os Teszt, majd a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak, a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, a Nagy Diák KRESZ-teszt, a Nagy Diák Pénzügyes Teszt, a Nagy Diák Médiaismereti Teszt követte a sorban, majd legújabbakként a Nagy Diák Agrártesztet, a Nagy Diák Rendszerváltó Tesztet és a Nagy Diák Versenykultúra Tesztet köszönthettük. A formátum sikerességét jelzi, hogy egyes tesztjeink már a negyedik, sőt ötödik szériájukat kezdik, míg újabb és újabb tematikák jelennek meg.

Különböző tesztjeink elérhetők a nagydiaktesztek.hu oldalról. A Nagy Diák Tesztek© applikáció segítségével könnyedén be lehet kapcsolódni bármely tesztjátékunkba. A felhasználóbarát app ingyenesen letölthető App Store-ból és a Google Play-ről.

 

 

 Az eddig lezárult tesztjeink aftermovie-jait megtekintheti itt.

GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt

A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt egy háromfordulós nyereményjáték, melynek keretében lehet kitölteni a DUE által, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakértői bevonásával fejlesztett online KRESZ-tesztet a www.nagydiakkreszteszt.hu weboldalon. A Játék második, személyes jelenlétet igénylő fordulójában szintén KRESZ kérdésekre kell választ adni. A középdöntő során derül ki, ki a legjobb 12 versenyző, akik egy látványos döntőben mérték össze tudásukat. A középdöntőre és a döntőre a legutóbbi alkalommal a Országos ifjúsági Sajtófesztiválon kerülhetett sor.

Nézze meg a GENERALI Nagy Diák KRESZ-tesztről készült bemutató kisfilmünket!

A teszt hivatalos oldala itt tekinthető meg!

 

Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak

DUE Médiahálózat a Nemzeti Filmintézet támogatásával és szakmai együttműködésével elsősorban a  középiskolás diákokat szólított meg a magyar filmeket népszerűsítő játékában. A Nagy Magyar Filmteszt első fordulója, a 18 kérdésből álló, mobilról és számítógépről is elérhető online teszt nagy sikert aratott, novembertől január végéig mintegy 19 000 fiatal töltötte ki a tesztet. A játék során a klasszikus és az új magyar filmekből egyaránt voltak kérdések, szöveges és képes feladványok is, melyeket szakmabeliek állítottak össze azzal a céllal, hogy átfogó képet adjanak a magyar filmek legjaváról. A döntőbe a legjobb 12 versenyző jutott. A legjobbak okostelefont vehettek át a program támogatójától, valamint színes program várt minden résztvevőt a rendezvény napján.

Nézze meg a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak című eseményt bemutató kisfilmünket!

A teszt hivatalos oldala itt tekinthető meg!

 

Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

A DUE tesztjei közt helyet kapott egy új tematikájú, bűnmegelőzési vetélkedő, ami játékos formában hívja fel a figyelmet a korosztályt érintő veszélyekre és a megoldási lehetőségekre. A többfordulós verseny résztvevői az új ismeretek mellett értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak. Az első fordulóban egy 20 kérdéses tesztet kell kitölteni, a www.bunmegelozesiteszt.hu oldalon, ami számítógépről, tabletről és okostelefonról is elérhető volt. Ezen program szakmai segítői a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a Belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály szakemberei voltak, a közép döntő és a döntő pedig az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretében került megrendezésre.

Nézze meg a Nagy Diák Bűnmegelőzési Tesztet bemutató kisfilmünket!

A teszt hivatalos oldala itt tekinthető meg!

 

 Tesztekhez tartozó csomag ajánlatok 

 

 

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu