Due médiaügynökség

Komplex kommunikációs projektek

 

Nagy Diák Tesztek

A DUE – saját, szabadalmaztatott brandként – több tematikus, diákoknak szóló játékos és edukatív tesztet fejlesztett és fejleszt jelenleg is. Ez a program egyedi, vetélkedő formátumú, innovatív és kreatív formában juttatja el a célcsoporthoz az üzenetet az általuk legkedveltebb és leginkább használt platformokon (okostelefon, közösségi média). A vetélkedőbe önként és örömmel kapcsolódnak be a fiatalok, pozitív élményként élik meg a részvételt, és a legjobbak értékes (főként okos telefon, laptop) nyereményekben is részesülnek. A népszerű programot 2017/18-ban több új tematikára is sikeresen adaptáltuk – ez a brand/formátum kiválóan alkalmas különböző értékek, célok és témák közvetítésre, példaként említve a magyar film népszerűsítését a 12-25 éves korosztályban, a biztonságos közlekedést a fiatalok körében, vagy a bűn-elkerülést, az áldozattá válást a veszélyeztetett korosztályban.

 

Nagy Diák IQ-teszt ®

A DUE Médiahálózat által szervezett háromfordulós, országos versenyen több mint 18 ezren vettek részt. Ez a verseny már négy éves múlttal rendelkezik.
Az első fordulóban egy több éves fejlesztéssel készült, betanulhatatlan, adaptív IQ-tesztet tölthettek ki a - 17 és 24 év közötti - fiatalok. Az online fordulóban több mint 18 ezren tették próbára a tudásukat, a második fordulóba pedig több mint 3000-en jutottak be, 125 pont feletti IQ eredménnyel. Itt a Mensa HungarIQa hivatalos felvételijével birkóztak meg egy élő tesztíráson. Innen a legalább 135-ös IQ-val rendelkezők mehettek tovább a döntőbe. Ők a népesség legintelligensebb 1 százalékához tartoznak.

A döntön megjelent diákok egy különleges, több részből álló, izgalmas, élő show keretében, közönség előtt dolgoztatták meg a szürkeállományukat. A feladványokat a nézők kivetítőn láthatták, a versenyzőknek pedig nemcsak a helyes megoldásokra, hanem a gyorsaságra is koncentrálniuk kellett. A feladványokat a Mensa HungarIQa és a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete közösen állította össze.
 

Nézze meg a Nagy Diák IQ-tesztet ® bemutató kisfilmünket!

A teszt hivatalos oldala itt tekinthető meg!

 

GENERALI Nagy Diák KRESZ- teszt

A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt egy háromfordulós nyereményjáték, melynek keretében lehet kitölteni a DUE által, - az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakértői bevonásával - fejlesztett online KRESZ-tesztet a www.nagydiakkreszteszt.hu weboldalon. A Játék második, személyes jelenlétet igénylő fordulójában szintén Kresz kérdésekre kell választ adni. A középdöntő során derül ki, ki a legjobb 12 versenyző, akik egy látványos döntőben mérték össze tudásukat. A középdöntőre és a döntőre a legutóbbi alkalommal a Országos ifjúsági Sajtófesztiválon kerülhetett sor.

Nézze meg a GENERALI Nagy Diák KRESZ-tesztről készültbemutataó kisfilmünket!

A teszt hivatalos oldala itt tekinthető meg! 

 

Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak

DUE Médiahálózat a Filmalap támogatásával és szakmai együttműködésével elsősorban a  középiskolás diákokat szólított meg a magyar filmeket népszerűsítő játékában. A Nagy Magyar Filmteszt első fordulója, a 24 kérdésből álló, mobilról és számítógépről is elérhető online teszt nagy sikert aratott, novembertől január végéig mintegy 17 000 fiatal töltötte ki a tesztet. A játék során a klasszikus és az új magyar filmekből egyaránt voltak kérdések, szöveges és képes feladványok is, melyeket szakmabeliek állítottak össze azzal a céllal, hogy átfogó képet adjanak a magyar filmek legjaváról. A döntőbe a legjobb 24 versenyző juthatott– ők vetélkedhetnek tovább egymással 4 fős csoportokban. A legjobbak okos telefont vehettek át a program támogatójától, valamint színes program várt minden résztvevőt a rendezvény napján.

Nézze meg a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak című eseményt bemutató kisfilmünket!

A teszt hivatalos oldala itt tekinthető meg!

 

Ne Dőlj Be! Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

A DUE tesztjei közt helyet kapott egy új tematikájú, bűnmegelőzési vetélkedő, a „Ne dőlj be!”, ami játékos formában hívja fel a figyelmet a korosztályt érintő veszélyekre és a megoldási lehetőségekre. A többfordulós verseny résztvevői az új ismeretek mellett értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak. Az első fordulóban egy 20 kérdéses tesztet kell kitölteni, a www.nedoljbeteszt.hu oldalon, ami számítógépről, tabletről és okostelefonról is elérhető volt. Ezen program szakmai segítői a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a Belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály szakemberei voltak, a közép döntő és a döntő pedig az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretében került megrendezésre.

Nézze meg a Ne Dőlj Be! Nagy Diák Bűnmegelőzési Tesztet bemutató kisfilmünket!

A teszt hivatalos oldala itt tekinthető meg!

 

 Tesztekhez tartozó csomag ajánlatok

 

 

 

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu