Due médiaügynökség

30 kérdés a rendszerváltozásról - teszt diákoknak

  A három fordulóból álló vetélkedősorozat első szakasza online zajlik, a legügyesebbek pedig továbbjuthatnak a későbbi fordulókba. A tesztet bárki kitöltheti, de a nyereményjátékban csak a 14-24 éves kor közöttiek vehetnek részt. Az online teszten mindenki 30 kérdést kap, amelyek mindegyikére 40 másodpercet szánhat. A kitöltés végén az eredménnyel együtt láthatóvá válnak a helyes válaszok, így a hibákból tanulni is lehet. A kitöltésben segítenek a DUE Médiahálózat honlapjára folyamatosan feltöltött cikkek, amelyekből hasznos információkat gyűjthetsz.
Az online teszt számítógépen és okostelefonon is elérhető 2020. január 31-től egészen május 3-ig, ám az ezt követő két forduló már személyes jelenlétet kíván. A korszakot legjobban ismerő, középdöntőbe került játékosokból a legeredményesebb tizenkét fő jut el a végső küzdelembe, ahol az élő kvíz során lesz mód bebizonyítani, kinek legszélesebb a tudása a 30 évvel ezelőtti eseményekről.

A sikeres tesztkitöltéssel belépési lehetőséget szerezhetsz az országos játék második és harmadik fordulójába, ahol a fődíj egy fantasztikus kétszemélyes utazás Berlinbe, a második és harmadik díj pedig egy-egy profi kamerával felszerelt okostelefon. A döntőt a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, 2020. május 20-án rendezzük Budapesten, az Akvárium Klubban.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu