Due médiaügynökség

Közel kétezer résztvevő az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

Idén is nagy népszerűségnek örvendett a DUE Médiahálózat Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. A rendezvényre pénteken közel kétezer diákmédiás érkezett szerte az országból, hogy találkozhassanak kedvenc médiaszemélyiségeikkel, sokan pedig azért, hogy átvegyék győztes pályázatuk díjait.

A Sajtófesztivál résztvevőit a Petőfi Tv egyik műsorvezetője, Rátonyi Krisztina köszöntötte a Várkert Bazár multi termének színpadán, majd egy táncos bemutató után Kecskés István, a DUE Médiahálózat elnöke és Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára mondott köszöntőt.

Ifjúsági sajtótájékoztatóink keretében a Sajtófesztivál vendége volt Erős Antónia és Szellő István, a YouTube legtöbb követőt vonzó videóbloggerei: Follow Anna, Zachár Panka, Csecse Attila, Kevin a Zolvasó, valamint találkozhattunk elismert színművészekkel is: Hegyi Barbarával, Járó Zsuzsával, Kerekes Józseffel és Szilágyi Csengével. Rendezvényünkön tiszteletét tette Gönczi Gábor, Sebestyén Balázs és Papp Gergő (Pimasz úr), Várkonyi Attila (Dj Dominique) zenész-lemezlovas, sőt a Barátok közt sztárjai is benéztek hozzánk. Nem feledkeztünk meg a sportrajongókról sem, hiszen a Sajtófesztivál közönsége találkozhatott Liu Shaolin Sándor világbajnok rövidpályás gyorskorcsolyázóval, valamint további ismert élsportolókkal és paralimpikonokkal is.

Az egész napos programon a média képviselői mellett változatos szakmai és tematikus programok, diákújságíró workshopok, személyes tanácsadások, kvízjátékok és tombola várta az érdeklődőket. A nagyszínpad programját látványos zenés-táncos produkciókkal, fényzsonglőrökkel és kutyás bemutatóval tettük még színesebbé.

A nap során kihirdettük a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának eredményeit, átadtuk az Ifjúsági Sajtódíjat, és kiosztottuk a Telenor - Hipersuli pályázat, valamint a Versenytársak pályázat díjait is.

A sajtófesztiválozókat két sztárfellépővel is megajándékoztuk: délelőtt színpadunkra lépett Agárdi Szilvi, A Dal 2016-os sztárja, a rendezvényt pedig kora este a Balkan Fanatik fergeteges hangulatú bulija zárta.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu