Due médiaügynökség

Támogatók a 19. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

A DUE Médiaügynökség és partnere a DUE Médiahálózat 1993 óta minden tavasszal megrendezi a fiatal újságírók és rádiósok legnagyobb éves seregszemléjét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A tizenkilencedik alkalommal megrendezésre kerülő nagyszabású rendezvényt 2012. május 11-én tartjuk a Millenáris Fogadóban.

Az idei Sajtófesztivál főtámogatói pozícióját a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság vállalta fel. Az NMHH nem először áll a DUE Sajtófesztivál mellé, szakmai együttműködésünk évekre nyúlik vissza.
A Sajtófesztivál szakmai partnere idén a Diákhitel Központ Zrt., amely szintén több éve dolgozik együtt a DUE Médiaügynökséggel és a véleményformáló fiatalokon keresztül szólítja meg a célcsoportot.
A DUE Sajtófesztivál támogatói között köszönthetjük idén a Richter Gedeon Nyrt-t, a Telenort és a British Councilt is.
A Sajtófesztivál fellépőit a UPC hozza el.
A rendezvény médiatámogatója az MTVA és a Pannon Lapok Társasága.
A rendezvény és a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat szponzorálásában további fontos támogatók is részt vesznek, akik termékeikkel, szolgáltatásaikkal járulnak hozzá a rendezvény sikeréhez. Támogatóink: Sicontact Kft. (ESET vírusírtó), Huawei, Ryanair, Danubius Nyelvi Intézet, Budapesti Film Academy, V.A.M. Architect Kft. (a Bodies kiállítás szervezője), Aquaworld, AVON, Alexandra Kiadócsoport és a Kreatív csoport.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu