Due médiaügynökség

A DUE Médiaügynökség csatlakozott a Médiaunió - „A sport mindenkié!” kampányához.

A DUE Médiaügynökség és együttműködő partnere, a DUE Médiahálózat csatlakozott a Médiaunió idei kampányához. A kampány célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, mennyire fontos, hogy mindenki kezdjen el rendszeresen sportolni, saját egészsége, jó közérzete, boldogsága érdekében.

A fiatalok esetében kiemelt jelentősége van ennek a társadalmi célú kampánynak, hiszen ebben a korban alakulnak ki szokásaik, amelyek kihatnak felnőttkori életükre is. Mivel ez a korosztály alapvetően reklámkerülő, megközelítésük hagyományos eszközökkel meglehetősen nehéz. Számukra kortársaik véleménye a leginkább mérvadó, ezért aztán vevők a korosztályuk tagjainak közreműködésével készült lapokra, rádióműsorokra, programokra.

A DUE Médiaügynökség pro bono év végéig megjelenési felületet biztosít a Médiaunió számára a havonta 30 ezer példányszámban megjelenő DUE Tallózóban. Szeptembertől elérhető a DUE Tallózó interaktív változata, amelyben kiemelt helyen (B4) kapott helyet a Médiaunió hirdetése: http://www.duetallozo.hu/lapszamok/201209/due_tallozo_2012_szeptember_interaktiv/index.html

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu