Due médiaügynökség

Áprilistól példányszámot emeltünk

Középiskolásokat és egyetemistákat megcélzó havi magazinunk, a DUE Tallózó igen népszerű a fiatalok között! Azt tapasztaltuk terjesztési pontjainkon, az oktatási intézményekben, hogy a hónap második felére elfogynak a lapok. Ezért 2011 áprilisától példányszámot emeltünk.
A DUE Tallózót áprilistól már 30.000 példányban terjesztjük a fiatal olvasóknak.
Több éven keresztül 36 oldalon, 25 ezer példányban terjesztettük az ország iskoláiban az újságot. Most érkezett el az idő, hogy ismét előre lépjünk egy nagyot és lapunk példányszámát 5 ezerrel, olvasóink számát több mint 20 ezerrel bővíthettük. Hirdetési áraink azonban változatlanok maradtak!
Erősségünk, hogy a DUE Tallózó című magazint fiatal, kreatív diákújságírók készítik profi médiaszakemberek támogatásával. Ifjú munkatársaink véleményvezérek a saját közegükben. Írásaikkal, hanganyagaikkal formálják társaik gondolkodását, alakítják vásárlási szokásaikat.
Minden médiaügynökség számára fontos, hogy ügyfeleinek a leghatékonyabb médiaeszközöket tudja ajánlani, ehhez viszont hitelesített adatokra van szükség.
A DUE Médiaügynökség jövőbeni célja, hogy ellenőrizhető, auditált adatokat szolgáltat magáról. Ezért terveink szerint – az ingyenesen terjesztett ifjúsági lapok közül egyedüliként – auditáltatni fogjuk lapunkat a MATESZ-nél.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu