Due médiaügynökség

Az utóbbi évek legjobb Sajtófesztiválja

Több mint 1500 diákújságíró részvételével zajlott le május 6-án, a Millenáris Parkban a 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. Televíziós és rádiós személyiségek, a tudatos médiahasználat iránt elkötelezett szakemberek találkoztak a fiatal médiásokkal. A rendezvény főtámogatója a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság volt, a programot pedig Szalai Annamária, az NMHH elnöke személyesen nyitotta meg. A rendezvény keretében adta át a DUE Médiahálózat a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat díjait, melynek keretében közel 70 tehetséges fiatalt jutalmaztak összesen 2 millió forint értékű ajándékkal.
A Sajtófesztivál másik kiemelkedő szponzora az OTP Fáy András Alapítvány volt, amely már nem először vett részt a Sajtófesztiválon.
A Sajtófesztivál jó lehetőséget adott arra is, hogy személyes tapasztalatokat gyűjtsenek a Médiaügynökség partnerei a rendezvénnyel kapcsolatban. Ezért ügynökségi találkozót szerveztünk és ebéddel vártuk ügyfeleinket.
A rendezvény termék- és programtámogatói aktivitásokkal és ajándékokkal várták a fiatalokat saját standjaiknál.
A résztvevők visszajelzése alapján az ez évi Sajtófesztivált tartották a legsikeresebbnek. Köszönjük partnereinknek, hogy hozzájárultak ehhez a sikerhez!
 

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu