Due médiaügynökség

Elindult a Nagy Diák Médiaismereti Teszt

 A 3 hónapon át zajló program fő célja, hogy a fiatalok mozgóképkultúra és médiaismeret tárgyban eddig megszerzett tudását edukatív, de játékos formában felmérje, mélyítse, szélesítse, és segítsen a diákoknak a média világában való eligazodásban, a káros médiatartalmak felismerésében.

Mi az a krán? Mikor indult el hazánkban az első televíziós adás? Egyáltalán ki tervezte a rádió elődjét? És hogy kapcsolódik a médiához a halszem? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre is kell válaszolniuk azoknak a fiataloknak, akik részt vesznek a Nagy Diák Médiaismereti Teszten. Az első fordulóban a www.diakmediteszt.hu oldalon bármely érdeklődő kitöltheti az online tesztet. A legjobb eredményt elérő 300 játékos meghívó e-mailt kap az online középdöntőre. A legkiemelkedőbb eredményt elérő 10 fiatal pedig az online döntőt követően a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon veheti át az eredményhirdetés végén a díjakat.
A fődíj egy Huawei P20 Lite, de a második és a harmadik helyezett is értékes nyereményekkel gazdagodik.
A programot a Nemzeti Tehetség Program, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatja.

A teszt kitöltése itt lehetséges

Bővebb információt a www.due.hu-n!

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu