Due médiaügynökség

Elindult a Nagy Diák Pénzügyes Teszt

 A program lényege, hogy a fiatalok széles rétegeivel megismertessük a pénzügyi alapfogalmakat, egyszerű és jól érthető formában tájékoztassuk, segítsük őket a mindennapok pénzügyi útvesztőjében.
A hazai pénzügyi szervezetek, pénzpolitikai döntéshozók esetén elérendő célként fogalmazódhat meg, hogy a fiatalok, diákok speciális, a korosztályt hatékonyan elérő kommunikációs csatornákon keresztül tegyenek szert a pénzügyi kultúra megismertetésére, alapvető pénzügyi ismeretekre.
A fiatalok hagyományos eszközökkel nehezen megszólítható és aktivizálható korosztály.
A DUE által kifejlesztett egyedi, edukatív vetélkedő formátum innovatív és kreatív formában juttatja el a célcsoporthoz az üzenetet az általuk legkedveltebb és leginkább használt platformokon (okostelefon, közösségi média). A vetélkedőbe önként és örömmel kapcsolódnak be, pozitív élményként élik meg a részvételt, mely az online forduló után személyes aktivitásba fordul át.

A három fordulóból álló Nagy Diák Pénzügyes Teszt első szakasza online zajlik, az itt legjobb eredményt elérő diákok pedig a későbbi fordulókba kapnak bejutást. A tesztet bárki kitöltheti, de a nyereményjátékban csak a 14-20 éves kor közöttiek vesznek részt.

Az online teszt számítógépen és okostelefonon is kitölthető egészen május 19-ig, az ezt követő két forduló viszont már személyes jelenlétet kíván.

A legügyesebb Pénzügyes nyereménye egy Samsung Galaxy Note 9, de a 2. és 3. helyezettek is egy-egy értékes okostelefonnal térhetnek haza. A középdöntő és döntő megrendezésére 2019. június 06-án kerül sor a Pénzügyminisztériumban.

A Nagy Diák  Pénzügyes Tesztet itt lehet kitölteni!

 

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu