Due médiaügynökség

Elindult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt

 A Nagy Diák Versenykultúra Teszt egy 3 fordulós vetélkedősorozat, melynek első fordulójában a fiatalok széles rétegei játékos formában, egy online teszt kitöltésével tehetik próbára a versenykultúra és fogyasztói ismeretek, tudatosság témájában tájékozottságukat. A sikeres tesztkitöltéssel belépési lehetőséget szerezhetnek a komoly nyereménnyel kecsegtető országos játék második és harmadik fordulójába. A vetélkedőt a diákok számára vonzó, játékos, ugyanakkor szakmailag hiteles formában valósítjuk meg.

Célcsoport: A projekt elsődleges célcsoportja a 14-24 év közötti fiatalok
A vetélkedő: A háromfordulós vetélkedő első fordulója az interneten zajlik. Ennek során választjuk ki azt a várhatóan 300 fiatalt, akik személyesen részt vehetnek egy exkluzív program keretében a második fordulóban. Közülük a legjobbakat választjuk ki a harmadik fordulóban, és hirdetjük a Nagy Diák Versenykultúra Teszt győzteseinek. A fődíjakkal – a három helyezett versenyző 1-1 okoseszközt nyer – felkeltjük a diákok érdeklődését, felébresztjük bennük a versenyszellemet.
1. forduló: Az online fordulóba legalább 8-10 ezer fiatal kitöltőre számítunk. Az internetes teszt kitöltése során 25, a versenykultúrához, fogyasztói ismeretekhez, fogyasztói tudatossághoz kapcsolódó kérdést kell megválaszolniuk a játékosoknak. A kérdéseket a projekt számára szakértők által összeállított, lektorált, többszáz kérdéses bankból véletlenszerűen válogatja a kifejezetten a projekthez fejlesztett program.
A kérdés-adatbankban minden fogyasztói és versenyterületet érintünk: a kartellezést, a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot, a tiltott összehasonlító reklámokat, az erőfölénnyel való visszaélést, az üzletfelek megtévesztését, a versenykorlátozó megállapodásokat, a pénzügyeket, egészségügyet, utazást, szolgáltatásokat, internetes vásárlást, biztosításokat, termékbemutatókat, mobilalkalmazásokat, energiatakarékosságot, direkt marketinget stb.

Az online tesztet május 12-ig lehet kitölteni. Az ezer legjobb tesztkitöltő meghívást kap a második fordulóba, amin már személyesen kell részt venni. Innen vezet az út a döntőbe, ahol a 12 legjobb küzd meg a fődíjért, egy Samsung Galaxy S9+ telefonért.

A középdöntő és a döntő 2019. május 28-án lesz Budapesten a DUE 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja keretében az Akvárium Klubban. Az egész napos programkavalkádra minden középdöntőbe jutott versenyző ingyenes belépőt kap.

A fődíjért csak a 14-24 évesek versenghetnek a játékszabály szerint, de ettől függetlenül a játékban bárki tesztelheti magát!

A tesztet itt lehet kitölteni!

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu