Due médiaügynökség

Filmteszt: március 1-jén középdöntő és döntő

A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak első, online fordulóját bárki kitölthette, de a szuper nyereményekért folyó játék második fordulójába csak a 14 és 20 év közötti fiatalok juthatnak be. Idén a sikeres tesztkitöltők száma is meghaladta a korábbi éveket, több mint 21 ezren vették sikerrel az akadályt.

A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak játék középdöntőjét és döntőjét 2024. március 1-jén, pénteken rendezzük meg az újpesti UP Rendezvénytérben, ahol egy egész délutános színes és szórakoztató esemény vár a résztvevőkre. A meghívott játékosok találkozhatnak filmes szakemberekkel, színészekkel, operatőrökkel és maszkmesterekkel.

A minden bejutó által személyesen kitöltött középdöntő után derül ki, hogy ki az a 10 játékos, akik bekerültek a játék döntőjébe. Ők egy színpadi TV-kvízjáték keretein belül küzdenek meg a fődíjakért. Az idei nyertes három értékes főnyeremény, egy fantasztikus kétszemélyes görögországi nyaralás, egy iPhone 14 és egy Samsung Galaxy Z Flip3 közül választhat. A második és harmadik helyezett egy-egy Samsung profi kamerával szerelt okostelefont kap.

Az egész nap programját, és persze a döntőt is streameljük az interneten, ebbe bárki élőben is belenézhet itt a due.hu-n vagy a DUE és a Nagy Diák Tesztek Facebook oldalán.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu