Due médiaügynökség

Helyi kincs - légy a vendégünk! - Pályázati kiírás

Ha valaki hozzátok szervezne osztálykirándulást, mit mutatnál meg neki? Helyi kincs című pályázatunkon bemutathatod, miért érdemes lakóhelyeden turistáskodni. Lendítsétek fel településetek turizmusát, ismertessétek meg településeteket mindenkivel!

A Helyi kincs pályázat keretében 2014. március 31-ig maximum egy oldal terjedelemben szövegesen mutassátok be településetek, vagy szűkebb környezetetek értékeit. Írjátok le, hogy mit mutatnátok meg a hozzátok látogató fiataloknak, szerintetek mi érdekes, mire lehetnének kíváncsiak. Előnyben részesítjük a közvélemény által kevéssé ismert látványosságokat népszerűsítő pályázatokat.

A 10 legjobb pályázó csapat pedagógusával együtt meghívást kap a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, melyre 5 tiszteletjegyet biztosítunk. A Fesztivált 2014. május 16-án rendezzük a budapesti Millenáris Parkban. Az egész rendezvény ideje alatt lehetőségetek nyílik népszerűsíteni településetek értékeit, így élőben is bemutathatjátok a pályázatban leírtakat. A népszerűsítést egyszerű, ugyanakkor figyelemfelkeltő módszerekkel kell végezni (pl. plakáttal, szórólappal, általatok készített útikalauzzal, minivetítéssel stb.). Segítséget és technikai hátteret biztosítunk számotokra.

Bemutatóitok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy más fiatalok új szempontok alapján válasszanak úticélt osztály-, családi, vagy baráti kirándulásaikhoz. A cél, hogy megmutassátok, a XXI. század Magyarországának értékeivel ismerkedni igenis trendi.

A pályázatok beküldési határideje 2014. március 31. hétfő

A pályázatok beküldésének helye: www.due.hu/palyazat

A legjobb pályázatok bemutatásának helye és ideje: 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál (Budapest, Millenáris D csarnok), 2014. május 16. péntek

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu