Due médiaügynökség

Jövőkutató - pályázat és verseny a Telenorral

A DUE Médiahálózat és a Telenor közös pályázatot és versenyt hirdet, hogy bemutathassátok, hogyan képzelitek el a jövő technológiai innovációit, és hogyan fogják ezek megváltoztatni a hétköznapi életünket. Mozgasd meg a fantáziád, álmodd meg a jövő technológiai újdonságait, hogyan használd ezeket.
Rakd össze a jövőt! – montázs pályázat

Feladat: Álmodd meg a jövő egy pillanatát! Mutass be egy szerinted tipikus jövőbeni élethelyzetet, mutasd meg magad, barátaidat, leendő családodat, amint a ma még esetleg hihetetlennek tűnő technológiát alkalmazzák. Vajon egy új kütyüt használnak, vagy egy már ma is létezőt? És milyen lesz a jövő lakása, ahol élni fogsz? Milyen ma még elképzelhetetlennek tűnő technikákkal lesz tele?

Formátum: Bármilyen állóképes megoldást használhatsz a jövő egy szerinted tipikus pillanatának megjelenítéséhez: fotót, rajzot, plakátot, újságkivágást, vagy ezek montázsát – az eszközök nem, csak a fantázia szabjon határt. A pályázatokat elektronikusan kell beküldeni .jpg formátumban.

Értékelés: A beérkezett anyagokat a beérkezés sorrendjében publikáljuk a Facebookon. A beérkezett pályázatokból szakmai zsűri választja ki a legjobbakat, amelyekből a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon kiállítást rendezünk. A Sajtófesztivál résztvevőinek szavazatai alapján dől el, hogy ki nyeri a fődíjat.

Díjak: 1. helyezett: 1 tablet és 1 éves Deezer előfizetés

2. helyezett: 1 okostelefon és 1 éves Deezer előfizetés

3. helyezett: 1 éves Deezer előfizetés

 

Forgasd le a jövőt! – kisfilm-verseny

Feladat: Írd meg ma a jövőt! Magad, vagy max. 3 fős stáboddal forgassatok le egy olyan, legfeljebb 3 perces klipet, melyben megvalósulnak álmaitok. Hogyan könnyíti majd meg a jövőbeni életet a rohamosan fejlődő technika? Ami ma még csak álom, holnap már a hétköznapok eszköze, bárki számára elérhető megoldás lehet. Telefon, számítógép, lakásberendezés, vagy ezek együtt? Légy kreatív jövő-filmes!

Formátum: A filmet töltsd fel a YouTube-ra, nekünk pedig a linket küldd majd el.

Értékelés: A beérkezett filmeket szakmai zsűri értékeli. A 3 legjobb kisfilmet díjazzuk. A kisfilm/klip közönségbemutatója a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz. Az első három helyezett csapat (max. 3 fő) meghívást nyer a DUE 2014 évi nyári médiatáborába.

Díjak: 1. helyezett: 1 tablet és 1 éves Deezer előfizetés

2. helyezett: 1 okostelefon és 1 éves Deezer előfizetés

3. helyezett: 1 éves Deezer előfizetés

 

Beadási határidő: 2014. március 15.

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni a www.due.hu/palyazat weboldalon keresztül.

A pályázaton és a versenyen részt vehet minden 14-24 év közötti diák.

Eredményhirdetés és díjátadás: 2014. május 16-án, az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

További információ: due@due.hu

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu