Due médiaügynökség

Jubileumi DUE Sajtófesztivál

 

A DUE Médiahálózat 2013. május 10-én 20. alkalommal rendezi meg az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A jubileumi évhez híven egy új, magasabb presztízsű helyszín, a Millenáris D csarnoka (korábban Csodák Palotája) ad otthont rendezvényünknek. Programunk a korábbiakhoz hasonló színvonalon, közel 2 000 fiatal diákmédiás részvételével zajlik.

Céljaink változatlanok: továbbra is küldetésünknek tekintjük a jövő generációjának felkarolását, a média iránt érdeklődő, véleményformáló fiatalok képzését, szemléletének formálását. A fesztivál keretében vehetik át a nyertesek a 2013. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat díjait és itt adjuk át az ifjúsági sajtódíjat is.

A hagyományőrző ifjúsági rendezvény a fiatal újságírók és rádiósok éves legnagyobb találkozója, mely az alternatív kommunikációs megoldások területén nyújt kreatív megjelenési és promóciós lehetőséget a DUE Médiaügynökség partnereinek. A Sajtófesztiválon való reklámzaj-mentes részvétel kiváló lehetőséget kínál arra, hogy partnereink újszerű és izgalmas módon teremtsenek közvetlen kontaktust a hagyományos reklámok iránt egyre inkább immunis fiatal célcsoport meghatározó tagjaival.

Idén is sok-sok meglepetéssel, szakmai és kulturális kísérőprogramokkal és ajándékokkal fogadjuk a fiatalokat.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu