Due médiaügynökség

Jutalomsorsolás iskolarádióknak

A DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 150 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.
A DUE Rádióhoz csatlakozott iskolarádiók minden évben jutalomsorsoláson vesznek részt. A DUE Médiaügynökség és szakmai partnere, a DUE Médiahálózat ebben a formában is támogatja az iskolarádiók, a diákrádiósok munkáját. 10 iskola nyer egyenként 15 ezer forintos vásárlási utalványt. A nyereményt az iskolarádió technikai fejlesztésére lehet felhasználni.
A jutalomsorsoláson azok az iskolák vesznek részt, melyek iskolarádiói csatlakoztak a DUE Országos Iskolarádió Hálózatához, és havonta rendszeresen visszaigazolják a DUE Rádió műsorainak lejátszását. Az iskolarádió hálózat diákrádiós szerkesztőségeiből 4 fő ingyenes meghívást kap az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra. A fesztivál nagyszínpadán, ünnepélyes keretek között zajlik a sorsolás. Azok az iskolarádiók, amelyek képviselői ott vannak a helyszínen, nagyobb eséllyel indulnak. A 10 darab 15 ezer forint értékű vásárlási utalványból négyet ugyanis csak azok az iskolák nyerhetnek meg, amelyek ott helyben át is tudják venni a nyereményt. A sorsolás adddig zajlik, amig az utolsó utaványok is gazdára találnak a Sajtófesztivál színpadán.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu