Due médiaügynökség

Lezárult a Kárpát-medencei Nagy Diák Agrárteszt

A harmadik Kárpát-medencei Nagy Diák Agrártesztet a Magyar Agrár és Élettudományi Egyetemmel (MATE) karöltve hirdette meg a DUE Médiahálózat. A játék szervezői a modern magyar agrárium kínálta tanulási és munkalehetőségekre kívánta ráirányítani a pályaválasztás előtt álló fiatalok figyelmét.

Az országos játék döntőjét a kiskunhalasi Petrányi Olivér nyerte meg. Olivér a három fődíj közül a görög nyaralást választotta, így ő egy hetet tölthet majd el a görögországi Olympia Beachen.
A játék 2. helyezettje a jászberényi Kiss Anna Regina lett. A fennmaradó két díj közül Anna a Samsung Galaxy a53 5g okostelefont választotta.
A dobogó 3. fokára a bucsutai Koncz János Keve állhatott fel, ő egy szuper kerékpárral mehetett haza a díjátadóról.
A Nagy Diák Tesztek történetében először, az első forduló legsikeresebb külhoni játékosát is megjutalmaztuk. Az 1200 külhoni kitöltő közül, a hármaspataki (Románia) Toth Mathias érte el a legrövidebb idő alatt a maximális 18 pontot az első fordulóban. Mathias egy Xiaomi elektromos rollerrel térhetett haza a díjátadóról.
Az ünnepélyes díjátadót 2024. január 11-én, az Educatio Kiállítás nagyszínpadán tartottuk meg. Az egyéni díjakon túl az iskolák versenye nyereménye is itt került átadásra a legtöbb kitöltőt adó iskolának. Az első helyezett végül az Óbudai Árpád Gimnázium lett, ahonnan 603 kitöltés érkezett az első fordulóban.
A díjakat Dr. Gyuricza Csaba, a MATE rektora és Dr. Szayly József, a DUE alelnöke adta át.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu