Due médiaügynökség

Megszületett az "Arcok a jövőből" pályázat eredménye

Eredményt hirdettünk a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös portrépályázatán.
A versenyre 14-22 év közötti fiatalok nevezhettek két kategóriában. A feladat az volt, hogy a fiatalok mutassák meg, hogy milyennek képzelik a jövő „arcait”. A pályázatra közel 100 pályázó több mint 150 portrét küldött.
Az Arc poétika kategóriában szakmai zsűri döntött a legjobbnak ítélt képről. A zsűri tagjai: Imre Zita (A Diákhitel Központ Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója), Pál Zsombor (újságíró, kommunikációs szakember), Kruzslicz Dávid (televíziós szerkesztő) és Kecskeméti Dávid (sajtófotó díjas fotoriporter). A zsűri Vörös - Roland Chill Child képét ítélte a legjobbnak.
A Kép-más kategóriában a DUE Facebook-oldalán lehetett szavazni a legjobb portréra. A legtöbb „lájkot”, több mint 1.500-at Kiss Norbert - Fény nélkül… alkotása kapta.
A nyeremény mindkét kategóriában 1-1 iPad2 volt, amelyet a nyertesek a DUE Karácsonyi partiján vehették át a Szimpla Kertben.
A legjobb pályamunkákat a DUE Tallózó januári számában is bemutatják a nagyközönségnek, de megtekinthetőek a DUE Facebook oldalán is.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu