Due médiaügynökség

Mérd meg te is az IQ -szinted!

A Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 15. és november 9. között töltheted ki.


A Nagy Diák IQ-tesztet 2014. szeptember 15. és 2014. november 9. között töltheted ki. A vetélkedőben a részvétel önkéntes, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az online tesztet bárki kitöltheti, azonban a második és harmadik fordulóban csak 17–24 év közöttiek vehetnek részt!

Először meg kell adnod az életkorod, és hogy lány / fiú vagy-e. Ezek után már hozzá is láthatsz az online IQ-teszt kitöltéséhez. Az e-mail címed csak a teszt végén kell megadnod, erre érkezik majd a teszt eredménye. Ezért fontos, hogy működő címet adj meg! Ráadásul, ha továbbjutsz a második fordulóba, ezen a címen értesítünk majd a tudnivalókról.

Ha 125 pont feletti eredményt érsz el, akkor beletartozol a világ legintelligensebb 5%-ába. Ezzel az eredménnyel lehetőséget kapsz a játék második fordulójában való részvételre.

A második fordulóba jutott játékosok november 9. után kapnak értesítést a további teendőkről és tudnivalókról. A második fordulóra várhatóan november második felében kerül sor Budapesten. Itt a résztvevők ingyenesen írhatják meg a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét. A tesztírók között a Diákhitel jóvoltából ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

A második forduló legjobbjai elnyerik a jogot, hogy belépjenek a világ legokosabbjait tömörítő Mensa HungarIQa egyesületbe, és december 4-én egy élő vetélkedőn mérhetik össze képességeiket a fődíjakért.

http://www.due.hu/nagydiakiqteszt

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu