Due médiaügynökség

Nagy Diák Kresz-teszt

A regisztrációt követően elkezdhető a kitöltés. 24 feleletválasztós kérdésre kell válaszolni a játék első fordulójában. A kérdések – azok nehézségi fokától függően – 1, 2, vagy 3 pontosak lehetnek.

A második fordulóba az az 1000 fő jut tovább, aki az online forduló tesztjén a legtöbb pontot éri el a legkevesebb idő alatt. Pontegyezőség esetén a kitöltésre fordított idő dönt. A második forduló már személyes jelenlétet kíván, ezt Budapesten tartjuk 2020. május 21-én.

A második fordulóban is KRESZ-szel kapcsolatos kérdésekre kell válaszolniuk a játékosoknak. Az interaktív feladatokat az eduKRESZ biztosítja.

A 3. fordulóba az a 6-6 játékos jut be, akik a második, már személyes részvétellel zajló fordulóban a legtöbb pontot elérve, a legjobb időeredménnyel töltik ki az eduKRESZ feladatsorát.

A döntőben a robogóért, illetve az ingyenes jogsiért játszó játékosok interaktív versenyen mérik össze tudásukat és ügyességüket. A döntőben legjobb eredményt elérő robogóért, illetve jogsiért versenyző játékos lesz a 2020. évi GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt nyertese, és viheti haza a fődíjat.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu