Due médiaügynökség

Pályaválasztási melléklet középiskolásoknak

A DUE Médiaügynökség közvetlen elérési lehetőséget nyújt a felsőoktatási intézmények számára a jövőre egyetemet választó középiskolásokhoz.

A DUE Médiahálózat direkt csatornáinak köszönhetően havonta közel 500 ezer fiatalt ér el hatékonyan. A DUE Tallózó ifjúsági magazinunk a diákok kedvelt és olvasott lapja, melyet országosan közel 500 középiskolában 30 ezer példányban ingyenesen terjesztünk. A DUE Rádiót 220 középiskolában, óraközi szünetekben hallgatják a diákok, ezzel közel 180 ezer fiatalt elérve.

Ebben a tanévben is kiadjuk a DUE Tallózó és DUE Rádió pályaválasztási mellékletét, amely novembertől februárig, négy hónapon át segít eligazodni a főiskolák, egyetemek kínálatában, valamint a Diákhitel nyújtotta lehetőségek között. A visszajelzéseink alapján az évek óta népszerű melléklet hatalmas segítséget jelent a középiskolások számára, hiszen sokaknak még pár hónappal a továbbtanulási jelentkezés előtt sincs határozott elképzelésük arról, milyen pályán szeretnének elindulni. Ráadásul mi ezt a segítséget házhoz visszük a középiskolásoknak: ott érik el, ahol idejük többségét töltik, azaz az iskolában.

Középiskolásokat célzottan, így rendkívül hatékonyan elérő csatornánk az idén kibővült és a DUE Tallózó netes interaktív kiadványával. A DigiTallózón keresztül direkt csatornát nyitunk az intézmény weboldalára, ahol minden szükséges információt elérhetnek az érintettek, betekinthetnek az oktatási intézmény diákéletébe és tájékozódhatnak a nyílt napok időpontjáról.
Lapozzon bele a DUE Tallózó legfrissebb netes számába itt!

Egyetemeknek, főiskoláknak javasolt, kiemelten kedvezményes hirdetési felületeink
DUE Tallózó
- ¼ oldalas direkt hirdetés a pályaválasztási mellékletben - kedvezményes ár: 95.000 Ft + ÁFA/hó
- ½ oldalas direkt hirdetés a pályaválasztási mellékletben - kedvezményes ár: 116.000 Ft + ÁFA/hó
- 1/1 oldalas direkt hirdetés a pályaválasztási mellékletben - kedvezményes ár: 194.000 Ft + ÁFA/hó
- a hirdetéshez kapcsolható link, amely az intézmény weboldalára mutat - bevezető ár: 25.000 Ft + ÁFA/hó

DUE Rádió
- 30 mp-es spot - kedvezményes ár: 110.000 Ft + ÁFA/hó
Ha nem rendelkeznek kész hanganyaggal, akkor vállaljuk a spot elkészítését is, amelyért nem számítunk fel külön költséget.

Több hónapos kampány megrendelése esetén további 10% kedvezményt tudunk Önöknek adni!

Több éves tapasztalatunk alapján biztosak vagyunk benne, hogy az Önök hirdetése célzottan és hatékonyan éri el a célcsoportot a DUE médiumaival. Ismerje meg Ön is referenciáinkat, keresse fel honlapunkat: www.duemediaugynokseg.hu

A novemberi helyfoglalással kapcsolatos visszajelzésüket 2012. október 15-ig várjuk!

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu