Due médiaügynökség

Parádés döntővel zárult a jubileumi Filmteszt

Ötödik alkalommal rendezte meg a Nagy Magyar Filmteszt diákoknak országos edukatív vetélkedőt a Nemzeti Filmintézet támogatásával a DUE Médiahálózat. Óriási érdeklődés övezte a játék döntőjét, melyet online közvetítettek, és melyből tévéműsor is készül.
A 2022-es Filmteszt népszerűségét jól mutatja, hogy az első, online fordulójában több mint 23 ezren vettek részt, köztük több mint 20 ezer fiatal töltötte ki sikeresen a 18 kérdéses tesztet. A játék döntőjébe több mint 60 ezren néztek bele az interneten.
A vetélkedő első, online fordulóból az 1.000 legjobb eredményt elérő játékos kapott meghívást a játék középdöntőjébe. Ennek az újpesti UP Rendezvénytér adott otthont. A döntőbe jutásért egy 24 kérdéses filmes kvízt kellett kitölteniük a játékosoknak, minél rövidebb idő alatt megadva minél több helyes választ. Végül a döntőben a 10 legeredményesebb fiatal egy TV-s kvíz keretében küzdött meg a fődíjakért, egy európai utazásért és két szuperkamerás mobiltelefonért.
A Filmteszt döntője egy színes rendezvény, egy filmes nap keretében zajlott. Az eseményről készült összefoglaló itt tekinthető meg.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu