Due médiaügynökség

Sajtófesztivál ON AIR

A jelen vírus állapotok miatt felelős döntést kellett hoznia a DUE Elnökségének: a májusról szeptemberre halasztott Országos Ifjúsági Sajtófesztivált és az őszre halasztott négy Nagy Diák Teszt döntőt zártkörűen, szigorú létszámkorlátok és a járványügyi rendelkezések betartásával maximálisan COVID-biztosan tartjuk meg szeptember 22-én az Akvárium Klubban.

A Sajtófesztivál minden évben igen népszerű a fiatalok körében, több mint kétezer diák szokott érkezni rá szerte az országból. A tavaszi négy Nagy Diák Teszt edukatív játék első fordulójában pedig több mint 50 ezer fiatal vett részt. Annak érdekében, hogy a teszt játékok döntőire, valamint az országos diákmédia pályázat eredményhirdetésére várakozó több mint kétezer fiatal ne rekedjen kívül, online közvetítjük számukra az eseményt.

Az Akváriumban egyszerre több helyszínen zajló program streamelése, a mozgalmas eseményekbe való bekapcsolódás lehetőségének megteremtése, mindezek színvonalas megvalósítása óriási innováció és kihívás a számunkra. A sok érdeklődő a fiatalra való tekintettel azonban ezt mindenképpen meg kell oldanunk. Ez komoly feladat, de egyben nagy kísérlet is. Lehetőségünk lesz a gyakorlatban létrehozni és kipróbálni egy olyan formátumot, melyet a jövőben számtalan esetben – rendezvényeink, képzéseink, tesztjátékaink során – jól hasznosíthatóvá válik.

Az egész napos programot sok lelkes fiatal médiás bevonásával, gyakorlott és profi szakemberek irányításával valósítjuk meg.

A célkitűzéseinkben rejlő innovatív lehetőséget az NMHH is felismerte, és támogatóként maga is a rendezvény mögé állt.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu