Due médiaügynökség

Táborpályázat 2016

Jól jönne egy ingyenes médiatábor a nyárra? Szívesen látnál el gyakornoki feladatokat a következő tanévben a megyeszékhelyeden, hogy ezzel is a legjobb diákújságírók közé tartozz a nyári táborban megszerzett tudással? Neked találtuk ki a Táborpályázat 2016-ot, melyet június 5-ig adhatsz be.

A 36. DUE Médiatábor egyik újdonságaként diáktudósítókat is képzünk Egerben. A diáktudósítók azt tanulják meg, hogyan dolgozzák fel témáikat különböző platformokon a médiakonvergencia kívánalmainak megfelelően. Jelen pályázatunkon keresztül ezekbe a csoportokba lehet ingyenesen felvételt nyerni.

A pályázaton bármelyik középiskola és felsőoktatási intézmény tanulói, hallgatói indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával, egyénileg lehet, a részvétel korhatára pedig 14-24 év.

Pályázni a diákmédiában vagy helyi médiában megjelent tetszőleges sajtótermékekkel lehet (egyszerre akár többel is). A beküldött anyag lehet cikk, blog, rádióműsor vagy videó is. (Az anyagok időtartama 5-15 perc lehet.)
A pályaműveket a YouTube-ra kell feltölteni, a pályázatra a linket kell beküldeni.

A pályamunkák végső beadási határideje 2016. június 5. éjfél. A pályázatokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel és bíráljuk el. (A rendelkezésre álló keret betöltése esetén a pályázatot korábban is bezárhatjuk.)

A pályázatokat csak elektronikus úton fogadjuk a taborpalyazat@due.hu e-mail címen.

A beküldendő pályaműveken kívül egy bemutatkozást is kérünk csatolni a pályázóról. Ebben a pályázónak nyilatkoznia kell, hogy lakóhelye vagy iskolája környezetében mely megyeszékhelyen tud önkéntes tudósítói munkát végezni a 2016-17-es tanévben.

Az e-mail tárgya TÁBORPÁLYÁZAT 2016 legyen!

A sikeres pályázók ingyenes részvételi lehetőséget kapnak a DUE nyári Médiatáborába, és szerződésben vállalniuk kell, hogy a 2016-17-es tanévben az ország megyeszékhelyein működő Új Nemzedék Közösségi terekben végzendő önkéntes tudósítói, újságírói munkát.

Részletek a Médiatáborról: www.due.hu

Információkérés: due@due.hu vagy 06 1 222 8213.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu