Due médiaügynökség

Támogatók a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

A DUE Médiaügynökség és partnere a DUE Médiahálózat 1993 óta minden tavasszal megrendezi a fiatal újságírók és rádiósok legnagyobb éves seregszemléjét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A DUE Médiahálózat egész napos programja tavaly olyan sok látogatót vonzott, hogy idén jóval nagyobb területre, a Millenáris D csarnokába költözik. Az idén huszadik alkalommal megrendezésre kerülő nagyszabású rendezvényünkre 2013. május 10-én, pénteken kerül sor.
Az idei Sajtófesztivál főtámogatói pozícióját a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság vállalta fel, amely két önálló helyszínnel és rengeteg érdekes és interaktív programmal készül a jubileumi rendezvényre. A látogatók a különböző helyszíneken testközelből, interaktív módon ismerhetik meg a média és a hírközlés izgalmas világát és a greenbox-technika segítségével bárki kipróbálhatja, hogy milyen lehet profi híradósnak vagy tévés meteorológusnak lenni. Az NMHH a moziteremben levetíti Médiatanácsa által támogatott alkotók kisfilmjeit. A rendezvény ad helyszínt a DUE és az NMHH közös videópályázatának Forgass és ossz! címmel, melynek győztes kisfilmjét a sajtófesztivál nagyszínpadán is levetítjük.
A rendezvény kiemelt partnere az OTP Bank, amelynek „Életrevaló” programja játékos és interaktív módon járul hozzá a középiskolások gazdasági és pénzügyi ismereteinek bővítéséhez. A nagyszínpadon lesz az OTP Életrevaló kvíz eredményhirdetése, a konferenciateremben pedig bemutatják az OTP Fáy András Alapítványának Oktató Központját is, amely a legmodernebb audiovizuális technikával segíti a fiatalok tudatos pénzügyi gondolkodásmódjának fejlesztését.

Az Ifjúsági Sajtófesztivál infokommunikációs partnere a Huawei, amelynek standjánál a legújabb táblagépeket és okostelefonokat próbálhatják ki az érdeklődők.
A Telenor a Sajtófesztivál szakmai támogatójaként és díjátadó partnereként újdonságokkal várja a látogatókat a Telenor standon.Jubileumi rendezvényünkön kerül sor a DUE és a Telenor által alapított „Etikus újságíró” díj ünnepélyes díjátadójára. 
A jubileumi Sajtófesztivál programtámogatója a UPC.

A rendezvény és a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat szponzorálásában további fontos támogatók is részt vesznek, akik termékeikkel, szolgáltatásaikkal járulnak hozzá a rendezvény sikeréhez. Támogatóink: Sicontact Kft. (ESET vírusírtó), Ryanair, Danubius Nyelvi Intézet, Budapesti Film Academy, AVON, NIKE, Efott, Mars (Celebrations), Csodák Palotája, Láthatatlan kiállítás és a Kreatív csoport.
A rendezvény médiatámogatója a Pannon Lapok Társasága.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu