Due médiaügynökség

Támogatók az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

A DUE Médiaügynökség már 18 éve szervezi és bonyolítja az év legnagyobb ifjúsági médiaeseményét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.
A professzionális program sikeréhez szponzorok és médiatámogatók is hozzájárulnak. Az idei Sajtófesztivál főtámogatói pozícióját és a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat szakmai támogatását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság vállalta fel. Az NMHH nem először állt a DUE és a Sajtófesztivál mellé, hiszen már tavaly is támogatta a rendezvényt.
A Sajtófesztivál másik nagy szponzora az OTP Fáy András Alapítvány, amely szintén több éve együtt dolgozik a DUE Médiaügynökséggel és a véleményformáló fiatalokon keresztül szólítja meg a célcsoportot.
A rendezvény és a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat szponzorálásában további fontos támogatók is részt vesznek. Ezek a partnerek termékeikkel, vagy egy-egy programelem szponzorálásával járulnak hozzá a Sajtófesztivál sikeréhez.
Támogatók: British Council Hungary, Danubius Nyelvi Intézet, Electromotives Kft, ESET vírusirtó, HVG Online, MARS Magyarország, Microsoft Magyarország, Stabilo Hungária, Sziget Kulturális Szervezőiroda, UPC Magyarország.
 

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu