Due médiaügynökség

Hírek

Játékkal az online zaklatás ellen

 Többek közt az online zaklatás és a gyerekek közötti erőszak megállítását tűzte ki célul a DUE Médiahálózat, az ORFK Bűnmegelőzési Osztálya és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács azzal, hogy elindította a Nagy Diák Bűnmegelőzési Tesztet.

Itt a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat új kiírása

 A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 2020-ban immáron 30. alkalommal hirdeti meg Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát.

Drónt nyerhet, aki ismeri az okostraktort és a műhúst

 Számodra még mindig piros traktor, puttonyos szőlőszedők és legelőről ballagó tehenek jelennek meg, ha az agrárium szót hallod? Ha így van, töltsd ki a Nagy Diák Agrártesztet, hogy képben legyél a mezőgazdaságban alkalmazott legmodernebb technológiákkal!

Indul a Nagy Diák Pénzügyes Teszt

Játékos tanulás, pénzügyi biztonság – ez lehetne a mottója a második alkalommal meghirdetett Nagy Diák Pénzügyes Tesztnek. A DUE Médiahálózat és támogatói azért indították el ismét ezt az országos játékot, hogy a résztvevő fiatalok magabiztosabban mozogjanak a pénz világában, tudatosan tervezzék meg pénzügyeiket és megfelelő tájékozódás után jó döntéseket hozzanak.

 

Elindult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt!

 A fogyasztói tudatosság és a gazdasági versenyterület témakörében indított edukatív játékot immáron másodjára Versenyben az erő! - Nagy Diák Versenykultúra Teszt néven a DUE Médiahálózat. A teszt nemcsak játék, hanem segítséget is nyújt a mindennapokban, mi több, nyerni is lehet vele.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu