Due médiaügynökség

Hírek

Közel kétezer résztvevő az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

Idén is nagy népszerűségnek örvendett a DUE Médiahálózat Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. A rendezvényre pénteken közel kétezer diákmédiás érkezett szerte az országból, hogy találkozhassanak kedvenc médiaszemélyiségeikkel, sokan pedig azért, hogy átvegyék győztes pályázatuk díjait.

Orvostanhallgató a DUE 2016-os ifjúsági sajtódíjasa

Hagyományainkhoz híven idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon adtuk át a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését. 2016 Ifjúsági Sajtódíjasa Szabó Diána Lili lett.

Versenytársak eredmények

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon került sor a DUE Médiahálózat és a Gazdasági Versenyhivatal közös pályázatának eredményhirdetésére. A díjazottak névsora a folytatásban olvasható.

Hipersuli, a jövő sulija - pályázati eredmények

A DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján hirdettük ki egyesületünk és a Telenor Hipersuli, a jövő sulija! pályázatának eredményeit.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016 - eredmények

A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását pénteken tartottuk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A díjazottak nevét megtalálod a folytatásban.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu