Due médiaügynökség

Hírek

Két informatikus hallgató az ország legintelligensebb diákja

A lányoknál egy műegyetemista, a fiúk között pedig egy ELTE-hallgató nyerte el a fődíjat és a legintelligensebb diák címet a szeptember óta tartó Nagy Diák IQ-teszt csütörtöki döntőjében. A Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat által szervezett országos versenyen több mint 16 ezren vettek részt.

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt második fordulója

Lezárult a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt második fordulója is. November 23-án 10 órától írták a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét az első fordulóban legjobb eredményt elérő fiatalok. A részvételi arány még az előző tesztírást is felülmúlta.

25 éves a DUE

A DUE fennállásának 25. évfordulóját ünnepeltük november 22-én a budapesti Károlyi Étteremben. A rendezvényen szubjektív visszaemlékezésekkel és az ABCDUE című kiadvánnyal elevenítettük fel egyesületünk negyed évszázadát.

Egy hét múlva indul az őszi Euroscola játék!

Érdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt az egy hét múlva kezdődő, november 10-től 21-ig tartó EUROSCOLA internetes kvízjáték őszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

Velük ünnepeljük a 25 éves DUE-t

A DUE fennállásának 25. születésnapját november 22-én ünnepeljük a Károlyi Étteremben, ahová az egyesület valamennyi egykori és jelenlegi tagját szeretettel várjuk. A részvétel regisztrációhoz kötött, alábbi összeállításunkból kiderül, kikkel találkozhatsz a 17 órakor kezdődő programon.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu