Due médiaügynökség

Hírek

Mérd meg te is az IQ -szinted!

A Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 15. és november 9. között töltheted ki.

Véget ért a 34. Médiatábor

Újra eltelt 10 nap, vége a 34. Médiatábornak. A fiatalok nehezen hagyták ott Balatonfenyvest és persze régi, valamint új barátaikat.

Magyarország legjobb médatábora a Balatonnál

Magyarország legjobb médiatábora a Balatonnál 2014. július 11. és 20. között. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

Elkészült a DUE almanach

Elkészült az idén 25 éves DUE Médiahálózat egykori és jelenlegi tagjainak online gyűjtőalbuma, melybe mostantól bármelyik DUE-s feltöltheti adatait - jelentette be Kecskés István elnök a DUE 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján.

Ők lesznek a jövő nemzedék újságírói

A DUE Sajtófesztiválján járt május 16-án Eckü is, akit a Hősök zenekarból ismerhettek. Alaposan kifaggatta a rendezvény vendégein kívül a fiatal diákújságírókat is.
 

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu