Due médiaügynökség

Hírek

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Jubileumi Országos Ifjúsági Sajtófesztivál a Tesla Budapest rendezvényközpontban május 11 én. 

 

 

Nagy sikerrel zárult a 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

 Ütős programokkal, versenyekkel, élő döntőkkel, díjátadókkal és közönségtalálkozókkal zárult az ország legnagyobb ifjúsági médiafesztiválja. A DUE Médiahálózat idén 25. alkalommal rendezte meg Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a véleményvezér diákújságírók és diákrádiósok legnagyobb éves találkozóját. A fesztiválon kihirdették az év diákújságíróját, fotósát, videósát, a legjobb diáklapot és diákrádiót, illetve a NE DŐLJ BE! – Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt és a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt győzteseit is.

A DUE Médiaügynökség is részt vett a Pénzügyminisztérium konferenciáján

 A Pénzügyminisztérium a lakosság pénzügyi tudatosságát megcélzó programja kapcsán tartott „Okosan a pénzzel!” címmel konferenciát a héten. A programban a DUE Médiahálózat is együttműködő partnere a Minisztériumnak, így Szayly József alelnök is előadást tartott a DUE pénzügyi edukációs munkájáról.

Továbbtanulási melléklet a DUE Tallózóban

 A DUE Tallózót egészen februárig továbbtanulási melléklettel bővítjük, segítve ezzel a fiatalok pályaválasztását, és partnereink megjelenését.

Van beleszólásod!

 Idén 7. alkalommal rendezték meg a „Van beleszólásod!” Parlamenti Ifjúsági Napot, aminek célja, hogy a fiatalabb generáció közelebbről megismerkedhessen a demokráciával, megtanuljon beleszólni a róluk szóló döntésekbe.300 középiskolás diák tehette fel kérdéseit köztük a DUE tudósítói is!

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu