Due médiaügynökség

Hírek

Negyedik alkalommal rendeztük meg a Nagy Diák IQ-tesztet

A lányoknál egy műegyetemista, a fiúk között pedig egy ELTE-hallgató nyerte el a fődíjat és a legintelligensebb diák címet a szeptember óta tartó Nagy Diák IQ-teszt keddi döntőjében. A DUE Médiahálózat által szervezett háromfordulós, országos versenyen több mint 18 ezren vettek részt.

Tőlünk volt hangos Balatonszárszó!

Idén 35. alkalommal tartottuk meg a Médiatáborunkat, ahol közel 100 fiatal diákmédiás töltötte el a nyár legizgalmasabb 10 napját júliusban. 

A balatonszárszói Lepkeházat júlis 7-16. között a DUE ifjú újságírói vették birtokba.  

A táborozók belekóstolhattak, milyen hajnalig újságot szerkeszteni vagy rádiós műsort készíteni. A diákmédiások, az év legjobb 10 napján fotóztak, videókat és grafikus munkákat készítettek, újságot írtak és online weboldalt töltöttek meg tartalommal.  

Bulizunk, vetélkedtünk, és az Országos Balasetmegelőzési Bizottság valamint a Magyar Vöröskereszt segítségével, megtanultunk újraéleszteni, elsősegélyt nyújtani. Hasznos tanácsokat kaptunk, hogyan előzzük meg a vizi baleseteket.

Várunk mindenkit jövőre is! 

ELINDULT A NAGY DIÁK KRESZ-TESZT

Háromfordulós KRESZ-versenyt indított a DUE Médiahálózat és a Generali a Biztonságért Alapítvány. A játék egy ingyenes online teszttel startolt, amit bárki kitölthet, a következő két fordulóban viszont már csak a legügyesebb 14 és 24 év közöttiek vehetnek részt. A szervezők két nyertest hirdetnek, egyikük térítésmentesen szerezhet jogosítványt, a másikuk egy robogót kap.

Nagy sikerrel zárult a Nagy Diák Kresz-Teszt

Hatalmas sikkerel zárult a Generali Nagy Diák Kresz-teszt

 

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Május 19-e, péntek egy felejthetetlen nap volt azok számára, akik eljöttek díjazottként, vendégként, fellépőként, előadóként vagy partnerként.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu