Due médiaügynökség

Hírek

Újabb edukatív Nagy Diák Tesztek indultak

Tavasszal tovább dübörögnek a Nagy Diák Tesztek. A már ősz óta futó, a tudatos médiafogyasztást is népszerűsítő Nagy Diák Médiaismereti Teszt mellé érkezett újoncként a Magyar Olimpiai Csapat Nagy Diák Tesztje és a Nagy Diák TudatosNet Teszt. Negyedszer indul a Nagy Diák Pénzügyes Teszt, nyolcadik alkalommal a Nagy Diák KRESZ-teszt és hetedszer a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt.

Elindult a Magyar Olimpiai Csapat Nagy Diák Tesztje

Az olimpia a világ legnagyobb és legrégebbi nemzetközi sporteseménye. A négyévente megrendezett verseny kezdete egészen az ókorig nyúlik vissza. A 2024. évi nyári olimpiai játékok alkalmából a Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával elhoztuk a Magyar Olimpiai Csapat Nagy Diák Tesztjét. Az országos játék kitöltése során a játékosok bepillantást nyerhetnek az olimpiák történetébe, számos érdekességet tudhatnak meg és megismerhetik a magyar olimpikonokat is.

Filmteszt: március 1-jén középdöntő és döntő

Lezárult a hetedik alkalommal meghirdetett Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak első fordulója. A versenybe 23 ezren kapcsolódtak be és közel 21 ezren töltöttétek ki sikeresen a tesztet – a tavalyi rekord idén is megismétlődött! A DUE Médiahálózat és a Nemzeti Filmintézet közös országos játékában új filmekkel és új szórakoztató kérdésekkel vártuk a magyar filmek és a sorozatok szerelmeseit! A háromfordulós vetélkedő 2024. március 1-jén a középdöntővel, majd a döntővel folytatódik.

Lezárult a Kárpát-medencei Nagy Diák Agrárteszt

Több mint 18.000 fiatal kapcsolódott be a Kárpát-medencei Nagy Diák Agrártesztbe. A 2023-ban harmadik alkalommal meghirdetett, nagy sikerű online vetélkedőnkben olyan kérdésekre kellett választ adni, amelyekből kiderült a résztvevők jártassága a mai modern agrárium világában.

Kiderült, hogy ki a legjobb Banktudós

Több mint 13.000 fiatal kapcsolódott be idén a Nagy Diák Banktudós Tesztbe. A 2023-ban első alkalommal meghirdetett, nagy sikerű online vetélkedőnkben olyan kérdésekre kellett választ adni, amelyekből kiderült a résztvevők jártassága a mai modern bankrendszerben és a pénz világában.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu