Due médiaügynökség

Hírek

„Digitális lábnyom” – edukációs sorozat az NMHH támogatásával

Szeptembertől az NMHH támogatásával folytatódik a diákok tudatos médiahasználatát ösztönző edukációs sorozatunk. Régi-új sorozatunk a „Digitális lábnyom” munkacímet viseli, amely arra utal, számtalan „lábnyomot” hagyunk a világhálón, amit később már nem lehet onnan eltávolítani. A mai fiatalok már egy digitális világban nőnek fel és szocializálódnak, de sajnos sokan még mindig nincsenek tisztában az interneten rájuk leselkedő veszélyekkel. A tudatos médiahasználatot a lehető legfiatalabb korban érdemes elkezdeni, hogy eleve ne tudjanak kialakulni a berögződések, a rossz szokások, amelyek kihathatnak felnőttkori médiahasználatukra is.

A DUE Médiaügynökség csatlakozott a Médiaunió - „A sport mindenkié!” kampányához.

A DUE Médiaügynökség és együttműködő partnere, a DUE Médiahálózat csatlakozott a Médiaunió idei kampányához. A kampány célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, mennyire fontos, hogy mindenki kezdjen el rendszeresen sportolni, saját egészsége, jó közérzete, boldogsága érdekében.

 

 

Pályaválasztási melléklet középiskolásoknak

A DUE Médiaügynökség közvetlen elérési lehetőséget nyújt a felsőoktatási intézmények számára a jövőre egyetemet választó középiskolásokhoz.

A DUE Médiahálózat direkt csatornáinak köszönhetően havonta közel 500 ezer fiatalt ér el hatékonyan. A DUE Tallózó ifjúsági magazinunk a diákok kedvelt és olvasott lapja, melyet országosan közel 500 középiskolában 30 ezer példányban ingyenesen terjesztünk. A DUE Rádiót 220 középiskolában, óraközi szünetekben hallgatják a diákok, ezzel közel 180 ezer fiatalt elérve.

"Arcok a jövőből" - fotózz, pályázz, nyerj!

 Recept a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös portrépályázatához:

Végy egy Arcot, adj hozzá egy csipetnyi kreativitást, örökítsd meg, hogy Ő miként alakítja életét a Diákhitellel. Az elkészült portrét fűszerezd meg egy izgalmas címmel vagy történettel és tálald még frissen a facebookon.
Ha a Te fogásod nyeri el az ínyencek tetszését, egy iPad2-vel gazdagodhatsz!

Csaknem háromezer ötlet érkezett a H95 névpályázatra

Komoly érdeklődés övezte az NMHH által indított névpályázatot, amelyben arra kérték a fiatalokat, hogy mondják el, ők milyen nevet adnának Magyarország első médiaértés-oktató központjának. A DUE médiafelületeinek hatékonyságát is mutatja, hogy a pályázatra közel háromezer ötlet érkezett.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu