Due médiaügynökség

Hírek

Lezárult a Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

 A szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulója a várakozásoknál jóval nagyobb érdeklődés mellett zajlott. A 24 év alatti fiatalok közül több mint 15 ezren töltötték ki az online tesztet a november 10-én éjfélkor zárult első fordulóban. Az online tesztet bárki kitölthette, de csak a 17-24 év közötti 125 pont feletti eredményt elérők juthattak tovább.

Nagy Diák IQ-teszt a Diákhitellel

A Diákhitel Központ és a DUE Médiaügynökség a Mensa HunqarIQa szakmai támogatásával Magyarországon egyedülálló közös projektbe kezdett. A 17 és 24 év közötti diákok országos, ingyenes online tesztettel mérhetik meg az IQ-jukat. A legjobbak kitölthetik a Mensa hivatalos felvételi tesztjét is, a két fődíjat pedig élő vetélkedőben nyerheti el a legintelligensebb fiú és lány.

Ilyen volt a 20. Sajtófesztivál

Május 10-én rendeztük a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A jubileumi programról két filmet is készítettünk, amelyek itt megtekinthetők.
 

A DUE Tallózó szeptembertől a Digitalstandon és a Táblamagazinon

Megjelent a szeptemberi DUE Tallózó, amelyet az új tanévtől már a Digitalstandon és a Táblamagazinon is megtalálható. 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója

A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság két önálló helyszínnel és rengeteg érdekes és interaktív programmal várja a fiatalokat május 10-én a Millenáris D csarnokában.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu