Due médiaügynökség

Hírek

Időben szerezd be a belépődet a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra!

Érdemes mihamarabb gondoskodnod belépődről a május 16-i Sajtófesztiválra, hiszen április 30-ig kedvezményesen juthatsz hozzá!

Nyerjetek strasbourgi osztálykiránulást!

Érdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt az április 1-től 15-ig tartó EUROSCOLA internetes kvízjáték tavaszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

A DUE Médiaügynöksége gyakornokot keres, azonnali kezdéssel

Médiaszakon tanulsz, de nincs rá lehetőséged, hogy élesben is kipróbáld magad? Tele vagy érdekes írásokkal, de nem tudod hol publikálhatnád? Részt vennél rendezvényszervezésben, megismerkednél az ügynökségi munkával?

2014 a digitális iskolaújságok éve

A DUE és az Újnemzedék.hu egy izgalmas együttműködésbe kezdett 2014 januárjában. A "Diáklaptár" projekt keretében olyan felhasználói felületet jön létre, ahol az iskolák megszerkeszthetik diákújságuk online változatát.

Ismét fiatal fejlesztő tehetségek pályázatát várja az Invitel!

Az Invitel Magyarország meghatározó telekommunikációs és informatikai szolgáltató vállalataként évről évre keresi a legtehetségesebb fiatal fejlesztőket. Számukra hozta létre az InnoApps Díjat, amelyre bármilyen saját programmal, applikációval, facebook vagy más webes alkalmazással nevezhetnek.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu