Due médiaügynökség

Hírek

Ha mobilnet van, minden van?

Hogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk? Mutasd meg 3 perces videódban! Március 20-án éjfélig hosszabbítottuk meg a pályázatok beadási határidejét a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Hangulatjelentés a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválról

Elkészült kisfilmünk a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljáról. Sztárparádé, díjzápor, szakmai és tematikus programok. Idézzük fel újra a május 8-i egész napos programot.

2015-ben is lesz Nagy Diák IQ-teszt

Ez az év sem telik el Nagy Diák IQ-teszt nélkül, a Diákhitel Központ idén is keresi Magyarország legintelligensebb diákjait – jelentették be partnereink a DUE május 8-i Sajtófesztiválján.

Több mint kétezren vettek rész a Sajtófesztiválon

Hatalmas sikere volt a DUE Médiahálózat 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának. A rendezvényen több mint kétezer diák, tanár, szülő és megannyi médiaszemélyiség vett részt, s hagyományainkhoz híven rengeteg díj és nyeremény talált gazdára.

DUE-s a Nagy Diák IQ-teszt döntőjén

A Nagy Diák IQ-teszt döntőjét december 4-én tartották a Mensa HungarIQa, a Diákhitel Központ és a DUE szervezésében. A finálé egyetlen DUE-s versenyzőjével, Kocsmár-Tóth Istvánnal beszélgettünk.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu