Due médiaügynökség

Hírek

Munkavédelmi ismeretterjesztés az iskolákban

 A DUE Médiaügynökség az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség támogatásával 2012 szeptemberétől folytatja munkavédelmi ismeretterjesztő sorozatát az iskolákban, melyhez a nyomtatott (DUE Tallózó) és az elektronikus (DUE Rádió) médiaeszközeit használja. „MelóDiák” című, a középiskolásokat célzó kommunikációs projektünk célja, hogy megalapozzuk a véleményformáló diákújságírók tájékozottságát a munkavédelem témakörében.

UNICEF-DUE összefogás a gyermekek jogaiért

„Az UNICEF Magyar Bizottsága „Gyerek, de joggal” elnevezésű kampányának keretében célul tűzte ki, hogy megismertesse a Gyermekjogi Egyezményt a fiatalokkal és a velük kapcsolatban álló felnőttekkel. A DUE Médiaügynökség egyike az UNICEF azon kommunikációs partnereinek, akik segítséget nyújtanak a fiatalok eléréséhez.” 

Több mint 1.000 fiatal újságíró a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján

 A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) május 11-én, immár tizenkilencedik alkalommal rendezte meg a diákújságírók és diákrádiósok legnagyobb éves seregszemléjét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

„Digitális lábnyom” – edukációs sorozat az NMHH támogatásával

Szeptembertől az NMHH támogatásával folytatódik a diákok tudatos médiahasználatát ösztönző edukációs sorozatunk. Régi-új sorozatunk a „Digitális lábnyom” munkacímet viseli, amely arra utal, számtalan „lábnyomot” hagyunk a világhálón, amit később már nem lehet onnan eltávolítani. A mai fiatalok már egy digitális világban nőnek fel és szocializálódnak, de sajnos sokan még mindig nincsenek tisztában az interneten rájuk leselkedő veszélyekkel. A tudatos médiahasználatot a lehető legfiatalabb korban érdemes elkezdeni, hogy eleve ne tudjanak kialakulni a berögződések, a rossz szokások, amelyek kihathatnak felnőttkori médiahasználatukra is.

A DUE Médiaügynökség csatlakozott a Médiaunió - „A sport mindenkié!” kampányához.

A DUE Médiaügynökség és együttműködő partnere, a DUE Médiahálózat csatlakozott a Médiaunió idei kampányához. A kampány célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, mennyire fontos, hogy mindenki kezdjen el rendszeresen sportolni, saját egészsége, jó közérzete, boldogsága érdekében.

 

 

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu