Due médiaügynökség

Hírek

Megvan a Versenykultúra Teszt győztese!

 Egy igazán fair play verseny keretében véget ért a Nagy Diák Versenykultúra Teszt- versenyben az erő kvíze, melyet a GVH szakmai partnerségével készített a DUE Médiahálózat.

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál videó

 Ütős programokkal, versenyekkel, élő döntőkkel, díjátadókkal és közönségtalálkozókkal zárult az ország legnagyobb ifjúsági médiafesztiválja. A DUE Médiahálózat idén 26. alkalommal rendezte meg Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Filmteszt döntő bemutató kisfilm 2019

 A DUE és Nemzeti Magyar Filmalap partnerségével idén több mint 18 ezren töltötték ki a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. kvízt. Nézd meg milyen volt a hangulat a döntőn!

Sajtófesztivál programja 2019

 Egyre bővül az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programkavalkádja. Az eseménynek a főváros szívében található Akvárium Klub ad otthont. Közismert Vendégekkel, médiaszemélyiségekkel, színészekkel és sportolókkal, valamint díjátadókkal, a népszerű tesztjeink döntőivel, és rengeteg meglepetéssel.

Megvannak a Filmteszt győztesei!

 Kurdics Zoltán Gábor nyerte meg 2019-ben a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak játékot, és a fődíjat, egy iPhone XS-t. A második helyezett Sári László Krisztián lett, aki Ceglédről érkezett és dobogó 3.fokára Csortos CSaba László állhatott fel.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu