Due médiaügynökség

Hírek

Lezárult a Diákhitel Központtal közös pályázatunk

A Diákhitel Központ amellett, hogy már több éve ügyfele a DUE Médiaügynökségnek, szintén régóta szakmai partnere a DUE Médiahálózatnak is. A negyedik alkalommal meghirdetett „Hitelesen a Diákhitelről” című szakmai pályázatra közel száz iskola és diákújságíró pályázott. A Központ ezzel a lehetőséggel nem csak a diákokat, hanem iskolájukat is komoly anyagi támogatáshoz juttatja.
December 16-án, a DUE Médiahálózat karácsonyi partiján vehetik át a nyertesek díjaikat.
A Diákhitel Központ rendszeresen használja a DUE Médiaügynökség kommunikációs felületeit, melyekkel célzottan tudja megszólítani az általa elérni kívánt célcsoportot.

Lezárult a Bayer Schering és a DUE Médiahálózat kreatív pályázata

A Bayer Schering Pharma ebben az évben csatlakozott a DUE Médiaügynökség partnereihez. Az egyéves együttműködés során a klasszikus ATL eszközök használata mellett közös aktivitást is szerveztek ügynökségünk állandó szakmai partnerével, a DUE Médiahálózattal, „Fókuszban a nő” címmel. A kreatív megmérettetésre több mint száz pályamunka érkezett, melyek mindegyike a nőiességet, a női nem fontosságát állította középpontba.
A háromtagú szakmai zsűri által kiválasztott nyertesek 2010. december 16-án, a DUE karácsonyi partiján vehetik át értékes ajándékaikat a DUE Médiahálózat és a Bayer Schering Pharma képviselőjétől.

A DUE Médiaügynökség az MNB-vel takarékoskodik

A Magyar Nemzeti Bank régi partnere a DUE Médiaügynökségnek. Már hagyománynak számít, hogy a bank ügynökségünkkel és a DUE Médiahálózattal közösen szakmai pályázat formájában aktivizálja a fiatalokat.
Novembertől „Tudatosan takarékoskodj!” címmel új közös pályázatot hirdetünk a diákoknak. A pályázók a takarékossággal, a megtakarításokkal kapcsolatos pozitív példákat és saját tapasztalataikat mutathatják be szöveges és képi formában.
A legjobbak komoly pénzjutalmat nyerhetnek, melyet 2011-ben az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon vehetnek át.
Az MNB-nek saját rendszeres vetélkedője is van, a „Monetary – közgazdálkodj okosan”, melyet a bank évente rendez meg, és amelynek kommunikációjához a DUE Médiaügynökség médiafelületeit is használja.

Újabb nagyágyúkkal bővült a partnereink köre

Ismét bővült partnereink köre a hirdetési piac két kiemelkedő szereplőjével.
Az UM Telenor Magyarország, amely djuice márkáját népszerűsíti ősztől a DUE Tallózóban. A djuice márka a 15-26 éves korosztályt szólítja meg, fiatalos, lendületes szolgáltatásokkal, promóciós programokkal. A DUE Médiaügynökség által elért célcsoport a mobilszolgáltatók egyik leghálásabb felhasználói csoportja, ők a legnyitottabbak az új technikai eszközök iránt. Bíró Balázs, a djuice vezetője állandó rovattal várja a DUE Tallózó olvasóit egy éven keresztül.
Másik új partnerünk szintén a telekommunikáció szegmensből érkezett, csak gyártói oldalról, ahol a telefontól a televízióig piacvezető szerepet tölt be. Az LG Electronics az okostelefon-kampány népszerűsítéséhez használja a DUE Médiaügynökség felületeit. Indoor eszközeinkkel és print médiumunkkal informáljuk a célcsoportot az Android oprendszerű telefonokról.

Online vagyunk

Elindult a DUE Médiaügynökség honlapja. Új oldalunkon teljes eszköz- és szolgáltatáspalettánkat bemutatjuk, hogy meglévő és leendő érdeklődő partnereink minden információt megtaláljanak rólunk és lehetőségeikről. Tájékozódhatnak szolgáltatásainkról, eszközeinkről, programjainkról, rendezvényeinkről, újdonságainkról, üzleti híreinkről. Megnézhetik korábbi munkáinkat, referenciáinkat, jelenlegi partnereinket, illetve egyedi szponzorációs lehetőségeinket.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu