Due médiaügynökség

Hírek

UNICEF-DUE összefogás a gyermekek jogaiért

„Az UNICEF Magyar Bizottsága „Gyerek, de joggal” elnevezésű kampányának keretében célul tűzte ki, hogy megismertesse a Gyermekjogi Egyezményt a fiatalokkal és a velük kapcsolatban álló felnőttekkel. A DUE Médiaügynökség egyike az UNICEF azon kommunikációs partnereinek, akik segítséget nyújtanak a fiatalok eléréséhez.” 

Több mint 1.000 fiatal újságíró a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján

 A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) május 11-én, immár tizenkilencedik alkalommal rendezte meg a diákújságírók és diákrádiósok legnagyobb éves seregszemléjét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

„Digitális lábnyom” – edukációs sorozat az NMHH támogatásával

Szeptembertől az NMHH támogatásával folytatódik a diákok tudatos médiahasználatát ösztönző edukációs sorozatunk. Régi-új sorozatunk a „Digitális lábnyom” munkacímet viseli, amely arra utal, számtalan „lábnyomot” hagyunk a világhálón, amit később már nem lehet onnan eltávolítani. A mai fiatalok már egy digitális világban nőnek fel és szocializálódnak, de sajnos sokan még mindig nincsenek tisztában az interneten rájuk leselkedő veszélyekkel. A tudatos médiahasználatot a lehető legfiatalabb korban érdemes elkezdeni, hogy eleve ne tudjanak kialakulni a berögződések, a rossz szokások, amelyek kihathatnak felnőttkori médiahasználatukra is.

A DUE Médiaügynökség csatlakozott a Médiaunió - „A sport mindenkié!” kampányához.

A DUE Médiaügynökség és együttműködő partnere, a DUE Médiahálózat csatlakozott a Médiaunió idei kampányához. A kampány célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, mennyire fontos, hogy mindenki kezdjen el rendszeresen sportolni, saját egészsége, jó közérzete, boldogsága érdekében.

 

 

Pályaválasztási melléklet középiskolásoknak

A DUE Médiaügynökség közvetlen elérési lehetőséget nyújt a felsőoktatási intézmények számára a jövőre egyetemet választó középiskolásokhoz.

A DUE Médiahálózat direkt csatornáinak köszönhetően havonta közel 500 ezer fiatalt ér el hatékonyan. A DUE Tallózó ifjúsági magazinunk a diákok kedvelt és olvasott lapja, melyet országosan közel 500 középiskolában 30 ezer példányban ingyenesen terjesztünk. A DUE Rádiót 220 középiskolában, óraközi szünetekben hallgatják a diákok, ezzel közel 180 ezer fiatalt elérve.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu