Due médiaügynökség

Hírek

Megújult a Nagy Diák Tesztek© portál

 A népszerű országos edukatív játéksorozat minden játéka mostantól egy gyűjtőoldalról érhető el.

50 ezren töltötték ki a DUE Médiahálózat edukatív tesztjeit

Több mint 50 ezer fiatal vett részt a DUE Médiahálózat négy online ismeretterjesztő játékán, azaz a Nagy Diák Agrárteszt, a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt és a Nagy Diák Rendszerváltoztató Teszt versenyek első fordulóin 2020 tavaszán.

Itt a DUE Podcast – a DUE Rádió online is hallgatható!

A tavaszi digitális oktatásra való átálláskor elhallgattak az iskolarádiók is. A DUE Rádió hallgatói azonban nem maradtak műsorok nélkül.

A Sajtófesztiválon is biztonságban

Bár a jelenlegi szabályok alapján a szeptemberre halasztott Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – mivel nem zenés-táncos rendezvény, hanem edukatív program – korlátozás nélkül is megtartható, de a résztvevők és a szervezők biztonsága érdekében – önkorlátozó módon – a programot az 500 fős korlátozás figyelembevételével tartjuk meg.

Sajtófesztivál ON AIR

Egész napos közvetítés két csatornán az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválról és a Nagy Diák Tesztek döntőiről. Ez a DUE történetének egyik legnagyobb innovációja és kihívása, amivel a zártkörű rendezvényt online elérhetővé tesszük a program iránt érdeklődő több ezer fiatal számára.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu