Due médiaügynökség

Hírek

Nagy Magyar Filmteszt – már hatodszor

 A Nemzeti Filmintézet támogatásával 6. alkalommal indította el a DUE a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak országos edukatív játékot. A 18 kérdéses teszt fókuszában 2022-ben a Petőfi bicentenárium áll. A legsikeresebb régi és új magyar filmeket is bemutató országos vetélkedőben a 14 és 20 év közötti fiatalok vetélkedhetnek a fődíjakért, a döntő 2023. március 10-én lesz Budapesten.

Újra Nagy Diák Agrár Teszt

 Második alkalommal indította el 2022. szeptemberében az Agrártesztet a MATE támogatásával. A cél, hogy a fiatalok figyelmét az agrárképzésre és a hosszú távú megélhetést biztosító agrár szakmákra irányítsuk, és bemutassuk a korosztálynak a modern magyar mezőgazdaságot.

Négy Nagy Diák Tesztek döntő a Petőfi TV műsorán

 A májusi tesztdöntőinkről készült 4 műsort mutatott be 2022. szeptember első napjaiban a Petőfi TV. A nézők 4 egymást követő napon, főműsoridőben láthatták a Nagy Diák Anyanyelvi Teszt, a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, a Nagy Diák Klíma Teszt és a Nagy Diák KRESZ-teszt döntőit. A műsorok vissszanézhetőek a Médiaklikkről.

Rekordok az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

 
A 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál rekord számú látogatót fogadott 2022. május 20-án az UP Rendezvénytérben. A programra több mint 2 ezer fiatal jött el személyesen. Azok számára, akik nem tudtak eljönni, az NMHH jóvoltából két csatornán közvetítettük az idei Sajtófesztivál eseményeit.

Négy sikeres döntő a Nagy Diák Tesztek idei évadában

Két nap alatt négy országos tudományos diákverseny zárult Budapesten, az UP Rendezvénytérben. Az anyanyelvi, a KRESZ, a környezetvédelmi és a bűnmegelőzési tematikájú edukatív játékokon összesen 120 ezren vettek részt, közülük kerültek ki a döntők során a legjobbak. 2022. május 19-20-án a végső küzdelmek érdekes párbajokat, és még különlegesebb győzelmeket produkáltak.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu