Due médiaügynökség

Hírek

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál jeles vendégekkel

A DUE Médiahálózat és a DUE Médiaügynökség együtt szervezi az év legnagyobb ifjúsági médiaeseményét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.
Az eseményt Szalai Annamária, az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke nyitja meg, illetve dr. Schmitt Pál köztársasági elnök köszönti a fiatalokat.

ESET vírusirtó a DUE Médiaügynökségnél

A DUE Médiaügynökség együttműködési megállapodást kötött a Sicontact Kft.-vel, amely hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő szoftverdisztribútora. A 2003 márciusában alakult vállalat még abban az évben megkezdte az ESET vezető vírusirtó termékének forgalmazását és képviseletét.
A DUE Médiahálózat és Médiaügynökség gépei az ESET díjnyertes antivírus rendszerét, a NOD32-t használják az elektronikus kártevők ellen. A cég az együttműködés keretében vállalta azt is, hogy a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyerteseit támogatja ugyanennek a vírusirtó szoftvernek az otthoni változatával.

Készülünk a Sajtófesztiválra

Már szervezzük a május 6-i Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A program végleges összeállítása előtt online kérdőíven várjuk a javaslatokat a fiataloktól, hogy kikkel találkoznának, és milyen programelemeket látnának szívesen a rendezvényen. A kérdőíven több művész, sportoló, műsorvezető és média szakember neve is szerepel.
A válaszok összesítése után hamarosan összeáll és kiderül a végleges program.
 

DUE Rádió OFF/ON

A DUE Médiaügynökség szakmai partnere, a DUE Médiahálózat ismét erősített online jelenlétén. A több mint tíz éve működő DUE Rádió Országos Iskolarádió Hálózat a kezdetektől offline rendszerben működött. Először kazetta, majd CD formájában jutottak a hálózat iskolái a havonta új műsorral jelentkező DUE Rádió anyagához. A Ferling Webline által készített új, informális honlap segítségével az iskolák már ez év januártól regisztráció után könnyedén elérhetik és letölthetik a DUE Rádió online változatát. Ezzel nagyon sok időt és pénzt spórol a szervezet. A letöltések alapján folyamatosan nyomon tudja követni a DUE Médiahálózat a DUE Rádió népszerűségét.

Az OTP Fáy András Alapítvány 2011-ben is partnerünk

A DUE Médiaügynökség kiemelt ügyfele 2011-ben ismét az OTP Fáy András Alapítvány.
Az Alapítvány a pályaválasztás előtt álló fiatalokat szólítja meg a DUE Tallózó tematikus rovatában és a DUE Rádió műsoraiban és a május 6-i Országos Ifjúsági Sajtófesztivál egyik kiemelt támogatója lesz. A rendezvényen egész nap programokkal, játékokkal és sok nyereménnyel várja az érdeklődő fiatalokat.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu