Due médiaügynökség

Hírek

A DUE és a Paralimpiai Bizottság közös pályázatot írt ki

Idén 15. alkalommal rendezik meg a nyári paralimpiai játékokat, melyre 2016. szeptember 7. és 18. között kerül sor Rio de Janeiroban, az nyári olimpiai játékok helyszínén. A paralimpiai versenyzők 22 sportágban mérik össze tudásukat. A versenyekről tudósítani fog az m4 sportcsatorna.

Tedd láthatóvá a Nagyit! - pálylázat díjátadása

A DUE idei karácsonyi ünnepségén mutatjuk be az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen meghirdetett Tedd láthatóvá a nagyit! pályázat legjobb alkotásait. A díjazott diákok Hauser kerékpárral, Decathlon vásárlási utalvánnyal és gokart bérlettel térhetnek haza.

Megvannak Magyarország legintelligensebb diákjai

Péterfia Judit, a Budapesti Corvinus Egyetem kereskedelem-marketing szakos hallgatója és Bán Róbert, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) informatikus hallgatója nyerte meg a Nagy Diák IQ-teszt döntőjét november 25-én a Várkert Bazárban.

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

Lezárult a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulója. Minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés, az online tesztet több, mint 21 ezer 17 és 24 év közötti fiatal töltötte ki. A második fordulót két turnusban szervezi a DUE Médiahálózat és a Diákhitel Központ, a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumban, november 8-án és 14-én.
 

Mérd meg te is az IQ-szinted!

A Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 3. és október 31. között töltheted ki.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu